Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RADIOSYSTEMS

30 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ATW-T1006 System 10 határfelület mikrofon adóegység Konferenciatermek és más tárgyalóhelyek ideális eszközeként, az ATW-T1006 határfelület mikrofon adóegység System 10 PRO (rack-be építhető) vagy System 10 (asztali) vevőegységgel párosítva tiszta, természetes hangot és megbízható 2.4GHz-es…..
Idén negyedik alkalommal rendezték meg a Győri Bencés Bált, melynek ezúttal is a győri gimnázium épülete adott otthont. A farsangi mulatságot a Bencés Nevelésért Alapítvány szervezte a gimnázium és diákjai segítségével. A rendezvény kiváló találkozási lehetőség az egykori osztályközösségek…..
Új professzionális urh sávú adóvevőt mutatott be a Vertex. A nagy sikerű VX-231 "utódjának" szánt rádió VHF vagy UHF sávú változatban rendelhető, 5W adóteljesítményű, 16 csatornás készülék. További információk ide kattintva....
RADIO SYSTEMS Motorola XT225 2015.05.21 14:01:03
A gyártó bemutatta új ipari kivitelű, bejelentés- és díjfizetés nélkül használható kézi adóvevőjét. Az XT420 illetve XT460 készülékek utódjának szánt Motorola XT225 adóvevő IP54 védettségű, a MIL-STD 810 C, D, E, F katonai szabványoknak megfelelő készülékházat…..
A Motorola névről mindenkinek a megbízható, profi vezeték nélküli rádiós eszközök illetve megoldások jutnak eszébe...  Most új oldaláról ismerhetjük meg a céget, vezeték nélküli babaőr termékeik megtekinthetőek - mi-több, raktárról megvásárolhatóak -…..
Közeleg a hajózási és repülési szezon, így nem véletlen, hogy a Yaesu most mutatta be új hajózási illetve repülési sávú adóvevő készülékeit.A Yaesu FTA-550 repülési sávú rádió hatalmas pontmátrix kijelzőjével tűnik ki társai közül, mely rendkívül jól…..
Az 1993-ban alapított Hytera Communications Co., Ltd. Kína legnagyobb professzionális mobil rádióberendezés- és megoldásszállítója. A Hytera teljes körű kommunikációs megoldásokat kínál kormányok, közbiztonsági szervek, közművek, közlekedési vállalatok és egyéb…..
Immár harmadik alkalommal rendezik meg a Győri Bencés Bált február 7-én 18 órai kezdettel.Megtiszteltetés a számunkra, hogy idén professzionális urh rádiókkal segíthetjük a szervezők munkáját...
A TK-3501E készülék a népszerű TK-3301E készüléket váltja le , míg a TK-3401DE a gyártó első digitális pmr446 készüléke...
A Motorola DP1400-as adóvevő gyors és költséghatékony lehetőséget biztosít a digitális rádiórendszerekre történő átállásra.  A készülék két különböző , analóg illetve analóg/digitális üzemmódú változatban rendelhető. Az analóg készülék listaára és tartozékai…..
RADIO SYSTEMS Motorola CP040 2013.12.17 22:42:26
Bővebb információk a Motorola CP040 készülékről itt. ..
Reméljük nem... :-)Mindenesetre elgondolkodtató, hogy az Icom újonnan bemutatott készüléke az IP100H IP alapon és WiFi hálózaton kommunikál.....
2013 május 15-én a Vertex bemutatta digitális rádiórendszerét az eVerge -t. A készülékek TDMA elven működnek ( hasonlóan a MotoTRBO rendszerhez. ) , de a zökkenőmentes átmenetet biztosítandó kevert (analóg és digitális ) módon is használhatóak, így a "hagyományos"…..
Hazánkban is bevezetésre került az Európai Parlament 94/9/EC Direktívája, amely a robbanásveszélyes környezetben üzemelő eszközökkel kapcsolatos új szabályozás. A direktíva értelmében csak olyan, robbanásveszélyes környezetben üzemeltetni szándékozott készülék és…..
Egy rövidhullámú sávokon működő kézi rádió használhatóságáról valószínűleg erősen megoszlanak a vélemények, egy biztos, evvel a rádiócskával ( és egy hozzá "illő" bot antennával ) igazán kihívás a rövidhullámú munka..  Hamarosan rendelhető !!..
RADIO SYSTEMS Digitális átállás 2013.03.14 13:24:41
Az NMHH tájékoztatása szerint több éves  előkészítő munka után az analóg földfelszíni sugárzás lekapcsolása  2013-ban két ütemben történik meg, 2013. július 31-én és 2013. október  31-én a lekapcsolási térképen jelzett területeken. Ettől kezdve …..
RADIO SYSTEMS Maas PT-819 2013.02.25 10:59:13
MAAS PT-819 PMR446 KÉZI RÁDIÓ Ez a kiváló ár / érték arányú ipari kivitelű kézi rádió a bejelentés- és díjfizetés nélkül használható pmr446 sávban működik. Csatorna beállításai véletlenül (?) megy egyeznek a népszerű Kenwood TK3201E valamint TK-3301E…..
A Hybertone ROIP302 cross network gateway a maga nemében egyedülálló berendezés.A készülékhez 3 darab analóg adóvevő és/vagy diszpécser konzol csatlakoztatható , melyek innentől fogva virtuálisan egy rádióhálózatot alkotnak. Vészhelyzeti kommunikáció, de akár egy nagyobb…..
"Műszaki hiba miatt bezárták a budapesti Liszt Ferenc repülőteret pénteken nem sokkal dél előtt - közölte a Budapest Airport vállalati és közkapcsolati igazgatója az MTI-vel. A repülőteret dél előtt tíz perccel zárták be az irányítótorony elektromos ellátórendszerében…..
Ráadásul mindjárt kettőt is...BKV hajó / Icom IC-M401..
RADIO SYSTEMS RoIP adapterek 2012.11.14 20:35:58
A RoIP ( Radio over IP ) adapterek analóg adóvevő készülékek intra- vagy internet hálózaton történő, IP alapú összekapcsolására szolgálnak. Segítségükkel egymástól távol elhelyezkedő rádióhálózatokat "egyesíthetünk" ( pld egy cég két különálló telephelyén lévőt…..
A mindössze 203 gramm súlyú, TK-2000 (VHF) illetve TK-3000 (UHF) típusú készülékek mindent tudnak amit nagyobb testvéreiktől már megszokhattunk. 4W adóteljesítmény, 16 csatorna, LiIon akkumulátor, IP54 védettség.Méretének és súlyának köszönhetően diszkrét, irodai, éttermi…..
Folyamatosan követem az iWiW látogatói számának az alakulását - a valamikor népszerű oldal egyre jobban csúszik lefelé, és érdekel ezen változás sebessége, és esetleges megállíthatósága. Miközben úgy tűnt a nyár elejéig, a lecsúszás megállítható, sajnos mára…..
RADIO SYSTEMS Lone Worker funkció 2012.10.03 10:33:39
A professzionális urh sávú rádiók Lone Worker ( "magányos dolgozó" ) funkciója egy "extra" védelmet biztosít a veszélyes környezetben és/vagy egyedül dolgozó kollégák számára, ráadásul költséges infrastruktúra kiépítése nélkül. A funkció beprogramozását követően a…..