Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lassabban teeeeé!

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Japán rokonaim most vettek lakást Tokióban, ahol a helyszűke miatt 10 négyzetméteres, új építésű sufnikat is árulnak. Alapterület 40 nm2, mint a műhelyemé, amit hirtelen ötlettel most alakítok át. Közös bennük a méret és hogy a gyárilag egyterű ingatlanban a tulajdonos válaszfalakkal határolhatja el…..
Véget ért az HBO-n a Westworld második évada. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményeit...
Visszatért a képernyőkre az egyik legmegosztottabb nézőközönséggel bíró sorozat: a publikum egyik fele a rémesen nyomasztó világkép ellenére rajong érte, míg a másik fele a sorozatban megjelenő társadalmi kérdések létjogosultságáról fröcsög habzó szájjal. A…..
Lassabban teeeeé! 2018.05.03 21:16:28
Kincsem. Fogalom nem csak a magyar, de az egész világ lovas történelmében is. Európa szerte emberek millió szemébe hozott örömkönnyeket egy dicső kor hajnalán, 54 versenyből sosem akadt legyőzője. Ez mindmáig utolérhetetlen eredmény. Éppen ezért ki nevével fémjelzett munkát készít különös…..
Szőke csajok Jenny 2016.01.28 07:00:00
Lassabban teeeeé! 2016.01.28 17:43:17
@Kimi1: Buzi-e vagy?
Lassabban teeeeé! 2016.01.28 17:44:55
Szent karácsony ünnepén mindenkit elkap az ihlet, szeretjük egymást gyerekek, még a fikamatyi poszterekből is előbukkan jobbik énjük. Mikor máskor összegezhetnénk az elmúlt év faszaságait? Mert bármennyi mocsokság is történt 2014-ben, mi is kerestük a jót és észre is vettük.…..
Lassabban teeeeé! 2014.12.26 08:20:03
@Nancsibacsi:
Nem vagyok semmilyen ...izmus követője. Főleg nem a liberalizmusé.
Lassabban teeeeé! 2014.12.26 08:44:25
@Everyl:
A párizsi metró java része nem az utóbbi években, hanem régebben épült ki. Jó sokat járok arra, romlik az állapot ott is, bár most kezdtek valami nagyobb felújításba.
Észre kéne venni, hogy nyugaton sincs kolbászból a kerítés, minden ott sem jobb, a magunk dolgát meg nekünk kell rendbe tenni.

Hogy ON is legyek:
RTL híradó: nem nézem, nem érdekel. Az elvvel egyetértek, ilyennek kéne lennie az MTV-nek is.
Bp közlekedés:végre elindultak értelmes dolgok! BUBI, fonódó villamos, 1-es villamos felújítás mind-mind nagyon jó. Legtöbbet autóval-motorral közlekedek, én azt vettem észre, hogy dugó is kevesebb van (vagy csak nem zavar már annyira.
Paypass: legjobb. Jobban kéne terjednie.
Tüntetések: sajnos nem hiszek abban, hogy valódi civilek vannak mögötte, sokkal inkább politikai érdekek.
Családi adózás kiterjesztése: helyes irány, de nem az igazi családi adózás. Ezen lenne még mit javítani.
Négyes metró állomásai: alapvetően nem érint, de az eredmény, hogy elkészült. Az, hogy mennyiből, mennyi idő alatt, az szégyen.
VAN (filmek): én semmilyen támogatást nem adnék filmre, piaci alapon éljenek meg.
900 ezer kabbe Viktornak: helyes, látjuk, hogy a fejükbe szállt a hatalom, és nem különbek a ballibeknél. Pokorni, Kövér és a többi belső kritikus remélem nem hallgat el, és Laser Johny nem nő Viktor fejére...
Kreszpark a Ligetben: középiskolai tantervbe kéne venni a B kategóriás jogosítvány megszerzését...
Prezi és társaik: örülök neki, hogy van olyan magyar brand, amit külföldi kollégák is egyből ismernek/elismernek. Több ilyen kéne!
+1 KFT az Operában: poénos
Lassabban teeeeé! 2014.12.25 21:00:21
@Nancsibacsi:
Iszonyat nehéz életed lehet, ha mindennek csak a negatív oldalát látod.

Igenis van fejlődés, jó dolgok is történnek, amit észre kell venni. Nem mindenben értek egyet az írással, de szükség van a pozitívumok megerősítésére, a pozitív szemléletre.
Filmbook Miért rossz film a Harag? 2014.12.01 06:00:00
Többségében jó kritikákat kapott a Fury, amit bizonyos szempontból meg tudok érteni. Rég láttunk már ilyen stílusú filmet a mozikban, ráadásul viszonylag érzékletesen mutatták be a háború poklát, illetve az egyébként kategóriákkal jobb Ryan közlegény megmentésének pátoszát sem tolja az arcunkba…..
Összegyűjtöttük Nektek egy csokorba a 10 LEGSZEBB MAGYAR SPORTOLÓ NŐT! Mi nem csak a kimagasló teljesítményükre vagyunk büszkék, hanem tündöklő szépségükre is, mert ugye a MAGYAR NŐK A LEGSZEBBEK A VILÁGON! Jakabos Zsuzsanna - Úszás Tápai Szabina -…..
Lassabban teeeeé! 2014.10.26 21:55:18
                        ..
Lassabban teeeeé! 2014.08.27 19:50:57
Ha drón, akkor hadviselés. A többség számára legalábbis a katonai célokra alkalmazott, pilóta nélküli gépek ugranak be, pedig a békésebb felhasználás sem áll tőlük távol. Például itt a Hexakopter, a sokat sejtető MikroKopter nevű cégtől, ami egy GoPrót cipel…..
Mérsékelt izgalommal – hiszen nagyjából tudja, mire számíthat – mégis kíváncsian nyit be a motoros a BNV A pavilonjába. Hiszen március elején Motorfesztivál van, és az időzítés tökéletes: kellemesen melegíti a tavaszi napsütés a tarkót, a hőmérő is szépen…..
Az alábbi történet egyik legtipikusabb példája annak, hogyan nem szabad gépjárművet vásárolni. Ennél már csak az lett volna rosszabb, ha kiderül, hogy az autó lopott is.Tisztelt Zugügyvéd!Autó adásvételi probléma miatt fordulok önhöz.Történt aug. 12-én, hogy egy…..
Lassabban teeeeé! 2010.08.25 20:36:37
@Sirrah:
Nálam is ez az alapelv mert kiérdemelték.
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..
Lassabban teeeeé! 2010.02.13 18:51:19
@kolbászoszsömle:
Az első mondatodtól kiakadtam...aztán végigolvasva végül is igazad van. Szerintem nincs olyan aki mindig betartja a korlátozást. Aki ezt mondja, hazudik.
Asszonyt a falunkban 63 km/h miatt büntették a bokorból...15k...rohadjanak meg.