Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsK

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A befejezés bír annyi meghatározó erővel egy filmben, hogy azért már érdemes összeveszni. A tét valóban nagy, hisz csinálhatnak az érintettek minden mást tökéletesen, ha egyszer a lezárást elszúrják, az akár magával is ránthatja az egész művet. Jónéhány alkotás lett egy az utolsó pillanatban tett…..
Mennénk én az UFC-be! Ez a hét, tegyünk bármit is, Conor McGregorról fog szólni az MMA világában. Közben, azonban egy másik harcművész ikon körül is zajlanak az események. Történt ugyanis, hogy Fedor Emelianenko egy sajtó eseményen a felé intézett kérdésekre válaszolva, ismét felröppentette annak…..
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapkaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell 3. rész: 10 (nem is annyira) posztapokaliptikus film, amit látnod kell Ha már az elején deklaráltam, hogy nem feltétlenül toplistát írok, hanem olyan filmeket, amelyeket látni érdemes, itt az…..
ZsK 2015.07.02 21:18:50
Erik Paulson a legjobb edzők egyike. A Greg Nelsonról szóló első posztban látható egy villanásra. Paulson azok közé tartozik, akik a gyakorlatban is tesztelték a tudásukat: öt évig volt félnehézsúlyú Shooto világbajnok, és veretlenül vonult vissza.      …..
Fighter Randy Couture mint Batman 2010.02.03 09:11:59
A sherdogos Stephen Albanese készített sorozatot Randy Couture-ről saját Las Vegas-i edzőtermében, ahogy készül az UFC 109-re, a Mark Coleman elleni meccsre. A batmanes képekre nincs különösebb magyarázat, de elég súlyosan néznek ki. Itt van az összes. Couture kitett a twitterjére…..
Fighter A fekete Bruce Lee odavág 2010.02.06 14:42:00
Íme egy, a hetvenes évek távoli, sosem öregedő galaxisában rekedt gyöngyszem, a Black Belt Jones című film. Klasszikus húzós funkzene, mint a San Francisco utcáiban, afrofrizura, mint a Jackson 5-nak, kőkemény grimaszok és pózok, mint Bruce Leenél, ja és a lényeg: klasszik…..
ZsK 2010.02.07 17:59:40