Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyongyee

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Disclaimer: ez a poszt tele van affiliate linkekkel (nem az összes), tehát, ha nem akarod támogatni a blogot, akkor ne kattints rájuk és még csak véletlenül se vedd meg azokat a termékeket! Az input módszer hatékonyságához kétség sem fér, ám az eddigi posztokban valahogy hibádzik…..
gyongyee 2010.03.21 23:23:24
Nem tudom ezt az oldalt ismered/ismeritek-e, most bukkantam rá:
how-to-learn-any-language.com/e/index.html

Írtad, hogy a Pimsleur-t használhatatlannak tartod kínai tanuláshoz.
Egy másik oldalon pedig azt olvastam, hogy az egyik legjobb anyag kínaihoz a Pimsleur,hogy erősen koncentrál a helyes kiejtésre, illetve a fenti weboldal szerzője is ezt javasolja.
Én mondjuk még nem próbáltam, csak spanyolhoz.
Több egybehangzó tanulmány és könyv véleménye szerint is a Pimsleur a leghatékonyabb nyelvtanulási módszer, ha valaki egyedül akar boldogulni.  Magát az eljárást Paul Pimsleur dolgozta ki évtizedekkel ezelőtt és négy alapvető tényezőn alapul: 1.) Előrejelzés A…..
Na kérem, új év, új tervek, új fogadalmak, új élet, új célok, új minden. Kisebb (nagyobb) magánéleti átszervezések után némileg tisztulni látszanak a felhők, így végre újra tudok írkálni. Többen kérdezgették, hogy behalt-e a projekt, és őszinte meglepetésemre sokan igen…..
Na, kérném tisztelettel, a végére értünk Effotles English kalandjainknak - egy utolsó lecke maradt hátra. Egészen pontosan három lecke, de ez egybe van gyúrva. Nem másról van szó, mint a Hitch nevű filmről, Will Smith főszereplésével.  És hogy hogyan lehet egy filmből EE…..