Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lauren Robert

16 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzal kapcsolatban nem foglalnánk egyelőre állást, hogy mennyire van szüksége a világnak a Blink-182-re, minden esetre a kaliforniai zenekar már a harmadik dalt mutatta be a Neighborhoods című hetedik stúdiólemezéről, ami szeptember 27-én jelenik meg hivatalosan. Az After Midnight…..
Eladó a Toronto Maple Leafs többségi tulajdona. Az Ontarió állam pedagógusnyugdíjait kezelő alap 1,3 milliárd kanadai dollárra értékeli részvénycsomagját. Nem hiszem, hogy megelégelték volna a csapat eredménytelenségét. Még ma is a Torontó a legjobban jövedelmező NHL csapat.…..
Ismét egy újabb pankrátor videója látta meg a napvilágot, mely nem másé, mint Ben Doveré, a HCW redneck és kőkemény szigort képviselő pankrátoráé! ..
Lauren Robert 2011.04.03 22:11:12
Megkésve, de azért beszámolok a holland-magyarról...Remek volt a hangulat, ez volt a hollandok utolsó hazai meccse a vb előtt, ezért gyakorlatilag teltház, 50 ezer ember látogatott ki az Amsterdam Arénába. A meccs délután kettőkor, szikrázó napsütésben kedődött, szóval eléggé…..
Lauren Robert 2010.06.16 14:08:30
@bombazsu: hát, itt most tök szép idő van, de nincs túl meleg... Ma is kabátban kellett kimennem...
... avagy a kultúrák karneválja. Ez a neve annak a kulturális eseménynek, ami most a napokban van itt Berlinben. Különböző népek, népcsoportok vonulnak végig az utcán kamionokon és énekelnek, zenélnek, táncolnak, különböző mutatvánokat adnak elő (hullahoppkarikáznak,…..
Lauren Robert 2010.05.24 00:14:02
0 óra 58 perc van. Síri csend és nyugalom van a szobában. Túl vagyok egy csodás vacsorán - két kolbászos szendvics és egy jó adag műzli - úgyhogy minden adott egy jóízű alváshoz. Azt talán már fölösleges is megemlítenem, hogy ismét Bencénél lakom, ugyanis Attilának…..
Lauren Robert 2010.05.24 00:08:53
@P-B-J: :) csak szeptemberben jöttök haza? és amúgy hogy ityeg odakinn? kicsit le vagyok maradva
@bombazsu: danke je well:)
Majd elfelejtettem mondani, hogy június 5-én focimeccsre megyünk. Hollandia-Magyarország barátságos az Amsterdam Arénéban!  Kívülről már láttam párszor a stadiont, ideje lesz belülről is szemügyre venni... Nem olcsó mulatság, de már régóta spóroltam erre. Egyébként ez…..
Már régóta nem írtam, úgyhogy ideje megtörni a csendet... Az előző bejegyzés alatti komment áradat is erre bíztat! (3 komment, ebből egy jómagam:D)Szóval...Április közepén vendégünk volt. Réka nevű csoporttársunk kijött pár napra nyugati levegőt szívni... Busszal jött,…..
Kicsit elvagyok maradva az ide irkálással. Nem is csoda... Az elmúlt két hét nagyon sűrűre sikeredett. Rengeteg mindent csináltunk. Focik, bulik, grillpartyk, suli, gyakorlat... Természetesen ez nem fontossági sorrend :P Hosszú lenne mindenre kitérni, úgyhogy most csak egy sztoriba…..
Lauren Robert 2010.05.08 17:03:01
A húsvétból sajnos nem sokat érzékeltem itt. Na jó, azt láttam, hogy sok volt a csokitojás a boltban, de semmi egyéb... Attila ezidőtájt egyébként hazament Magyarországra, szóval kiélveztem, hogy végre ágyon alhattam. Meg egyébként is jól jött már egy kis egyedüllét. Közben…..
Halihó! Bolondok napja van, de semmi jó poén nem jut eszembe, úgyhogy maradok a szokásos szimpla helyzetjelentésnél... Kezdjük a rossz dolgokkal... Életemben nem vesztettem még el annyi dolgot, mint itt 2 és fél hónap alatt. Kezdődött azzal, hogy Attila és én kölcsönkértük Bence…..
Vadonatúj rovatunkban megpróbálok felvillantani pár megdöbbentő igazságot a holland nép sajátosságairól, habitusáról, világhoz való viszonyáról. Persze szűk két hónapos ittlétem nyilván nem elegendő egy komplex kép felvázolására, de pár dolgot azért már leszűrtem.…..
Lauren Robert 2010.03.21 16:23:29
@bombazsu: isten óvjon a viking stílustól:D
Üdvözlöm a nemlétező olvasótábort!:PMa nyugodt laptopozással ünnepeltem a 48-at. Percről-percre követtem az otthoni eseményeket, végignéztem az összes gagyi indexes és origo-s videót stb. Ezenkívül csináltam egy parádés omlettet ebédre (kenyér, sonka és kolbász is volt…..
Kitört a tavasz... A legutóbbi 6 napból 5-ször gyönyörű idő volt és csak egyszer esett. Igaz az éppen tegnap volt. Borzalmas idő volt. Jól szét is áztunk Bencével amíg eljutottunk az egyetem által szervezett welcome dinner-re. Attila otthon maradt, mert létfontosságú…..
Kicsit elmerültem a blog-szerkesztés rejtelmeiben és már olyan ügyes vagyok, hogy videót is tudok beszúrni. Ezt a dalt hallgattam ma reggel, mialatt Bence a dolgát végezte a fürdőben. Katarktikus örömöket szereztem neki ezzel, úgyhogy innen a blogról sem hiányozhat a hét dala, a…..
Bizony egy hónapja itt vagyok! Ennek örömére egy nem mindennapi összeállítással jelentkezem. Végig megyek az abc-betűin, és minden betűhöz írok valamit, ami elsőre eszembe jut az adott betűről. Egy ilyen már csak azért is jó, mert fény derült rá, hogy nem tudom, hogy hol is…..
4 hónap Linzben 1 éve Berlinben 2010.02.14 22:44:00
Ma 1 éve költöztem ki ide. Furcsa, hogy máris elszállt ez az 1 év. Eredetileg csak ennyire jöttem volna, de meghosszabbítottam. Akkor még nagyon hosszúnak tűnt.A napokban előkerültek az emlékeim. Pl. megnéztem ma a 2009 február 14-ei naplóbejegyzésem (minden nap írok valamit a…..
Az eddigi fáziskésésemet folytatva ismét egy kicsit régebbi eseményt elevítenék fel. A január 28. és 30. között lezajlott introduction days ugyanis megérdemli, hogy szóljak pár szót róla.Szóval 27-ei szállásfoglalásunk után másnap reggel izgatottan készülődtünk az…..
Szóval 27-én beköltöztünk a 72-es szobába. Körülbelül annyit kell tudni róla, hogy tokkal-vonóval 25 négyzetméter. Van egy takaros kis fürdőszobánk is. Egyelőre annyi probléma van vele, hogy a zuhanyrózsát nem lehet rendes rögzíteni, szóval tusolni egyelőre csak fél kézzel…..
4 hónap Linzben Balázs-nap 2010.02.03 23:23:00
"Hogy elejét kezdjem" minden erre járó Balázsnak sok szépet és jót kívánok! Isten éltessen titeket! Pláne a rokonaimat, illetve az öcsémet! Nem mintha kivételezni akarnék... :-)Ma bátorkodtam elmenni egy amatőr színtársulat próbájára. Ebbe a színészkedésbe pusztán…..
Lauren Robert 2010.02.07 16:45:17
Kis fáziskéséssel, de végre nekilátok az első „postnak”, amely az első négy nap eseményeit hivatott összefoglalni.23.-án indultunk Ferihegyről. Három sportszervezős jómadár: Bence, Attila és jómagam. Életem első repülőútja volt, úgyhogy enyhén szólva…..
Sziasztok!Napjaink egyik legcikibb jelenségének tartom az úgynevezett "blog-kultúrát". Mindenki blogol... Elég ódivatúnak érzem magam ahhoz, hogy nyugodt szívvel vessem meg a modern kommunikáció ilyesfajta vívmányát... Kevés jó blogra akadtam eddig, amelyik pedig…..