Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WAR89

7 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevin Costner ismét a híd alatt ébredt egy reggel, idén 35. alkalommal. Úgy döntött, hogy ennek nem veszi nagy hasznát a továbbiakban, szóval gondolkozni kezdett. Néhány hajléktalan megtámadta, és elvitték a maradék pénzét. Megkereste a gondolatot, ahol abbahagyta a csöves…..
Hát éppenséggel egyszer volt hol nem volt, volt két férfi, akik gyermekkoruk óta ismerték egymást. Barátok lettek, de ez nem volt elég nekik, barátságukat egy közös vállalkozás megnyitásával és vezetésével kívánták megerősíteni. Végül összeültek néhány üveg…..
Éjnek évadján (5. évad) egy ember nyitott be a sarki kocsmába. Bámulatos módon a kocsma még nyitva volt. Mi az, hogy még nyitva volt. Tele volt undorító emberekkel. Vikingek, barbárok, üzletemberek, árufeltöltők, kalózok és útépítő munkások ittak a helyiségben, egyikük sem…..
WAR89 2011.10.07 17:22:30
@Oidipus Prime: A művet a Metallica - Am I evil című dala ihlette, egyszer Nálad szórakoztunk azzal, hogy úgy kezdődik, mintha valami kocsmabunyó lenne készülőben. Nemrég hallgattam a számot, és eszembe jutott ez:D
W:A két medve hátán lovagoló Nemcsák Károly a távolban füstfelhőt észlelt a pusztán.O: A puszta valójában Mucsi Zoltán udvara volt, a füst pedig az ő illegális pálinkafőzdéjéből szállt fel. W:Mivel egy félresikerült baleset folytán a pindúr pandúrok, akik mostantól…..
Na kis kommentelni lusta szárazföldi patkányok!Miről szóljon a következő novella?!A: SZÖRNYEKRŐŐŐŐŐL O_oB: ŰRSZÖRNYEKRŐŐŐŐŐLC: Kalózos, dajdajozós, ivós, rablós, tengeriszörnyesD: Vagy csak legyen simán szörnyű? XDOidipus Prime signin' out.....
Kéne már valamit írnom, nem?..
WAR89 2010.11.25 21:41:35
De
Sötét, bűzös alagutakon kúsztam át, fejemben egymást kergették a félelmetes gondolatok. Nem tudtam mi az, ami valóban megtörtént velem, abban a roskadozó fűkunyhóban, mélyen a mocsár bűzös levegőjű, varangyoktól hemzsegő szívében. Ahogy az ősi város csatornarendszerének…..
WAR89 2010.11.10 20:06:42
Minden történet elkezdődik valahogy. Van, amelyik hosszú, cirkalmas bevezetéssel indít, körülírja a helyszíneket, szereplőket, megadja az alaphangulatot, s van amelyik In medias res, belevág a történés közepébe és egy labirintusba taszítja az olvasót, nem magyaráz, csak elgurul…..
A nevem Lord John Roxton. Had meséljek önöknek egy emberről, egy emberről, akit valószínűleg mindnyájan ismernek. Nem is csoda, hisz az ő portréja mosolyog mindenkire az újságok címlapjáról, ő a nagy vadász, aki élve fogta el a hírhedt Myrmidont, a tengeri szörnyet. Igen ez a…..
Csak ülök, magányosan bámulok kifelé egy felhőkarcoló hatvankettedik emeletének ablakán. Eső veri az üveget, halkan kopog, mint egy fájdalmasan szívszorító dallam. Látom lefolyni a cseppeket, magukkal viszik a port, a peremen összegyűlnek, majd leesnek a mélybe. Felnézek a…..
Kiléptem a fák közül, a lenyugvó nyári hold haldokló fénye mély árkokat vésett az arcomra. Meztelen felsőtestem izzadtságtól ragadt, a rám tapadt földben fenyőtüskék keveredtek valami fekete folyadék megszáradt csomóival. A jobb kezem elsorvadt ujjait az ingem maradványaiba…..
WAR89 2010.08.31 19:23:25
W: Danny Glover felkelt egy keddi esős napon az ágyából. Kinézett az ablakon, nem tetszett neki amit lát. Nem az eső, azt már megszokta, hanem az a töménytelen bűnmennyiség, ami az utcákon zajlik napjainkban. Eldöntötte, hogy elég. Visszagondolt régi katonacimboráira, hogy velük…..
O: Danny Trejo elragadja a szőke nőt, a hajánál fogva rángatja... aki sikoltozik hogy ne. Az a nő aki félórája kitörte Szabó Győző nyakát. ELRAGADTA ŐKET A KÉK TAKONY! Charlie Sheen és Leslie Nielsen utánuk megy a kősivatagba vagy hova, Steve Buscemi elbúcsúzik tőlük. Könnyes…..
!--{128245086332510}--> W:    Steve Martinnak csengett a mobiltelefonja, épp jóbarátja Joe Pesci hívta, hogy költözzön át egy panellakásba, oda, ahol épp Joe a gondnok, aki mindenre ügyel. Stevenek anyagi gondjai voltak, így nem tudta fenntartani a luxusházát, de egy…..
WAR89 2010.08.22 09:17:53
Kommenteket kérek, mert különben nem jön az ihlet! :lAzt álmodtam, hogy berepült egy szúnyog a fülembe. :DMajd lesz írás, nem soká' de tessék kommentelni, mert így nem nagyon van motivációm írni. Előre is köszi!Barátotok:OidipusUi.: <3 ..
Az igazi kalandorok blogja! Agyfasz 2010.07.02 15:56:00
Ezúton szeretnénk gratulálni annak az olvasónak aki a "pamela+anderson+melleinek+neve+stan+és+pan" keresőkifejezéssel akadt rá a blogunkra. Nyereménye ezer év szenvedés a pokolban. Gratulálunk hozzá!..
A terem, amibe az ifjú belépett a zöld ajtókon át félhomályos volt, ablakai elfedve, súlyos függönyökkel letakarva bújtak meg a roppant oszlopok mögött, amik alátámasztották a hatalmas, elefántcsonttal borított kupoláját. Kövezete jádéból és atlantiszi márványból volt…..
WAR89 2010.06.22 15:03:09
Pahlawan szemét elvakította az égi szekér lángjainak ragyogása, dermedten állt a bajnok és a gyönyörű hajtó mögött, akikről eddig még sosem hallott. Az aprónépek legendái az erdőkkel foglalkoztak, a szellemekkel és a fákkal. A szavannák és sivatagok istenei és népei…..
Derrick felkelt a földről, csodálkozásában felhúzta bozontos, barna szemöldökét, ami hiába volt dús, az izzadtság még így is a szemébe csorgott. A kalapja a porban hevert, a délutáni nap ezer kályha tüzével égette a tarkóját. Hátranyúlt a haja széléhez, keze véres,…..
WAR89 üvölt egy hatalmasat a mikrofonba:          O:        :D:D Gratulálok uram, felébreszteted az egész családot. W:       Remélem mindenki igényének eleget tettem! :D:D:D Na ez…..
"Halál a jutalmad, örökös őrület és szenvedés. Prometheus voltál, aki a szerelem lángját hozta le az égből, de keselyűk elé vetettél és azok minden éjjel kitépik a szíved, csak hogy egy lyukkal a mellkasodban ébredj és újra visszanöveszd mire leszáll a sötétség.…..
WAR89 2010.06.06 22:57:56
Hazaértem, végre! Beáll a HÉV a megállóba, leugrom róla, a cipőm körül felfröccsen a víz, megcsillan rajta a sárgás lámpafény. Így munkából hazafelé, izzadtan, koszosan hajnali fél egy fele olyan, mintha nem múlna az idő. Mintha egy szemerkélő esővel vert szigeten állnék,…..
Ízelítőül, a Súrlódások c. novellából, az első nap. A hegyekben voltunk, egy szerpentinen autóztunk, minden tökéletes volt. Aztán egy erős fény szinte megvakított, fehér hullámként gördült át a dombokon és csapott le ránk. Utólag nem emlékszem semmilyen hangra, a…..
Petrának, szeretettel A ház egész kellemes, szinte máris otthonosan érzi magát, állapította meg magában G. Tizenhét éves volt, a szüleivel éppen most érkeztek meg az új lakásukba. Édesapja a városban vállalt munkát, afféle mindenes volt, teleportáló berendezésektől kezdve…..
Hát igen ez az első kaland, War89 és Oidipus Prime elbeszélésében, az eredeti msn-en született, kiegészítve az előttünk leírtakat, hasból. Enjoy! O: Ez a mese réges-rég kezdődött, a világ hajnalán, amikor még rabszolgák húzta evezők csapkodták Atlantisz öbleinek kékes…..