Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oldboy58

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétköznapi vásárlásaink során kevés kellemetlenebb dolog történhet velünk, mint ha az üzlet biztonsági őre a pénztártól való távozás után megkér, hogy fáradjunk vele egy hátsó helységbe, és mutassuk be táskánk, zsebeink tartalmát. Sokan nem tudják, hogy az adott…..
oldboy58 2010.09.02 11:41:50
Sziasztok!Jómagam közel 4 évig voltam áruházi detektív,és operátor.Volt 38 bekisérésem, lopáson ért vásárlóval szemben.Úgy gondolom ha megfelelő intelligenciával,és modorral lépünk fel a jogsértő polgárral szemben akkor kicsi az esélye annak hogy veszekedéssé vagy ne adj isten tettlegességé fajuljon az intézkedés.Nekem ilyen esetem egy sem volt,mert csont nélkül rendeztem le minden lopás ügyet.Határozott fellépés,és nem "bunkó módjára",akkor a szégyentől apró kis ponttá zsugorodik össze az elkövető. Nem szabad átengedni az osztást,mert abból van a konfliktus.Az általam megfogott személyeknek eszükbe sem jutott hogy vitatkozzanak velem,miközben a bekisérést és a jegyzőkönyv megírását végeztem.Egy aranyszabály van:arra hogy "úgy nézett ki mintha lopott volna"nem szabad ugrani.Csak a 100%-an biztos esetben szabad a polgárhoz lépni bekisérés,vagy ellenőrzés céljából.Ha az elkövető maga is tudja hogy bűnös,az nem fog ágálni a fellépés ellen,az biztos. Minnél hamarabb túl akar lenni az ezzel járó megalázó procedúrán.Olvasom más fórumon a lopáson ért polgárok, vagyonőröket gyalázó írásaikat.Mondhatom szánalmasak.
Ami a legrosszabb,hogy néhány ügyvéd még bátorítja is őket és biztatja a vagyonőrökkel szemben.Nagyon egyszerű a történet,nem kell lopni és nem kerül az előállító szobába ártatlanul senki. Valamint a operátorok ahol ők irányítják az őröket(sajnos),jobban figyeljék a monitorokat. Ha 100%-ban biztos a látottakban,csak akkor küldje az őrt a polgárra.Hát még tudnák írni bőven a 4 év tapasztalatáról,de most csak ennyi.
MovieJunkie Ingyen filmek a neten! 2009.07.03 16:43:15
Igen, mielőtt bárki feltenné a kérdést, mindez legális. Egy új kezdeményezésről van szó, melynek célja, hogy bebizonyítsa, online is lehet filmeket forgalmazni, akár ingyen is.Pontosabban a filmklik.hu legújabb kezdeményezése ez, a művek pedig egyetlen kattintással elérhetőek. A…..