Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LolekiBolek

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Dezső a műtőasztalon 2010.10.03 07:49:00
Először is, magyarázattal tartozom. Amikor normálisan autót veszek, legalább három, de inkább tíz kocsit meg szoktam nézni élőben, mindezt annak ellenére, hogy impulzív vásárló vagyok. A legdrágább kocsi, amit vettem, 850 ezer forint volt, és a szívinfarktus kerülgetett, amikor…..
Elnézésüket kérem előre is a szavakért, de azt, amin jelenleg utazunk a szakterminológia egyszerűen szopórollerként emlegeti. Felültünk rá lassan három hete és eddig csak dombnak fölfelé hajtottunk. Izadtságunk a szemünkbe folyt, majd ki is mosta gödréből, kollégáink idebent…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
Segélykérő levelet kaptunk a héten, tán még nem késő, bízunk a közösség erejében. Segítsünk Pistának! Szia Winkler! Egy kis segítségre lenne szükségem. Az interneten keresek esküvői bérautót. Célom, hogy minél korábbi és minél jobb állapotú Zsiguli találjak, de…..
LolekiBolek 2010.02.07 13:10:30
Figyelj, Ordas, akkora arc vagy, hogy miattad felregisztáltam ide. Szinte szégyellem magam,, hogy nem rendelkezem egy legkésőbb 74 áprilisi szerkezettel [aki nem tudja miért ez a határvonal, azzal nem tárgyalok :)]. Van azonban egy sokkal későbbről, 1987-ből, ami cserébe makulátlan és fehér.

www.hasznaltauto.hu/auto/lada/2101/lada_2101_1200_s_3-3501988

Ha ez neked opció, akkor az árban biztos meg tudunk alkudni, merthogy ingyen odaadom a célra, bár a söfőrölést nem vállalom. Annyi lenne a feltétel, hogy ha megzúzod, akkor magadévá lennél kénytelen tenni, merthogy láthatóan eladás alatt van a vas.

LiB