Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kis Z

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbarátok Podcast #26 (2013. Március) 152 perc Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Gyilkos Joe-Óz, a hatalmas -Imposter-Kényszerleszállás (pár perc)-KeresztapákPszichopaták: - Az országút fantomja - Hetedik- A bárányok hallgatnak- I saw the devil- Amerikai Pszichó-…..
Hát igen, a Csillagközi invázió. Egyik kedvenc filmem. A rendező Paul Verhoven, ő rendezte még a Total Recall-t, valamint az Elemi ösztönt. 1. Ez egy szatíra, egy nagyon gagyi hentelős akciófilmbe ágyazva, miközben egy antiutópia is. Aki nem fogékony erre a filmre az tényleg csak…..
A DVD ajánló Bemutatkozó 2012.08.28 18:13:28
Üdvözöllek kedves bloglátogató, ki első bejegyzésem látja! Eme blogot arra szánom, hogy a legjobb filmeket ajánljam. Esetleg kritikákat fűzzek hoozá, vagy eltántorítsalak egy filmtől. Ugyanis a film egy nagyon közkedvelt műfaj, művelődés szempontjából is nagyon fontos a…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Kedvenceim a #48, #18 de az abszolút nyertes a #11 :D Ha a Mesterlövész magyar szinkronja is indulhatott volna, kb 20 hely alapból foglalt lenne. De tudjuk, hogy az a szinkron tette azzá a játékot, ami, úgyhogy nem lehet egy szavunk sem. ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.04.14 19:11:00
1. Még vacilálok, hogy mi legyen a legközelebbi alany. Van egy régi adósságom, amely hasonlóan elborult baromság, mint amilyen anno a Custer's Revenge volt. Ha van egy olyan játék, ahová nem is kéne dumálnom, elég csak a kép, akkor ez olyan volna. (Na jó, meg az az Alice…..
A blog hivatalos kistesója a "Rossz PC Juniorok" egy jól megszervezett kis versenyt indított, ahol saját játékbemutatókkal (jó/rossz játék, teljesen mindegy) lehet nevezni és külön kategóriákban a legjobbak diadalmaskodnak. Úgyhogy ha eddig gondolkodtál azon, hogy…..
Már majdnem a Big Rigs "minőségi határértékét" súrolja ez a Taxi Racer nevű akármi, amelyet 2001-ben a Stellar Stone adott ki. Stellar Stone... Egyesek talán gyorsan kapcsolnak, hogy ez bizony ugyanaz a fejlesztő, amely a kamionos "játékot" adta ki! Tudnak valamit.…..
Kis Z 2010.03.11 18:18:18
Nagyszerű videó! Azonban elnézve bámulatos konzolgyűjteményét, igen meglepő, hogy nem birtokolja az én első konzolomat, ami szintén Pong konzolnak nevezhető. :D Ha minden igaz még működőképes, csak nem találom hozzá az adaptert. De elemmel is használható elvileg ;)  ..
Martin ajánlotta nekem az "Anakonda 2" nevű gigászi filmhez készült promóciós játékot, amely engem kissé meglepett, mert azért nem gondoltam volna, hogy egy no-name folytatáshoz veszik a fáradtságot, hogy készítenek egy nem is annyira gagyi kis programot. Mert kinézetre…..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..