Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gst47

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi értelme van folytatni egy 10-20 éve bemutatott sikerfilmet? Ötlethiány. A Top Gun második részének az ötlete négy éve pattant ki a Paramount vezetőinek fejéből. Christopher McQuarrie, a Valkűr (Valkyre) és a Közönséges bűnözők (The Usual Suspects) íróját kérték fel, hogy…..
gst47 2012.03.01 14:11:29
gst47 2012.03.01 14:06:35
Ügyvédje szerint hatmillió dollár (1,3 milliárd forint) járna a Született feleségek volt színésznőjének, Nicollette Sheridannek, akit a szerdán megkezdődött per dokumentumai szerint a tévésorozat alkotója előbb megütött, majd kiírt a sorozatból. A Los Angelesben folyó…..
gst47 2012.03.01 14:05:19
Én azt hittem első blikkre, hogy ez valami fake, viccnek szánt sorozat, de sajnos nem. Kezd már kifáradni ez a sorozat, de nagyon. ..
gst47 2012.03.01 14:01:28
Mandiner blog Worluk és a nuncius 2011.04.15 09:01:00
  „Magyarországon nemhogy elnézik, de egyenesen díjazzák a szexuális eltévelyedés legkirívóbb fajtáit.” Ezt annak kapcsán posztolta a mester, hogy Juliusz Januszt, feltehetően a pécsi ügy miatt, délebbre helyezte a Vatikán. Azzal, ha az ember a pedofil…..
  Tudta Ön, hogy Orbán Viktor a nyilaskeresztesek szellemét engedte ki a palackból? Három olyan németországi napilapban megjelent cikket fújt be a szél szerkesztőségünk ablakán, amivel a magyar sajtó még nem, vagy csak alig foglalkozott. Ha érdekli Tamás Gáspár…..
  Orbán Viktor tegnapi országértékelője nem volt történelmi beszéd, nem volt megrázó erejű kinyilatkoztatás. Biztonsági játék, hazai pályán. Ha a hasonlatok és az idézetek között megbúvó lényegi tartalmat kutatjuk, akkor három dolog maradt meg bennem a beszédből.…..
  A kilencvenes években többek között Kurt Cobain és Michael Hutchence tárolta az ügyeletes rockhérosz vándorserlegét. Talán ebből már lehet következtetni arra, miféle trófea ez. A serleg lassan egy évtizede Jack White birtoka. Ez a Jack White két napja a White Stripes…..
Mandiner blog A haza védelmében? 2011.01.20 15:31:00
  Tegnap az Európai Parlament meghallgatta a magyar miniszterelnököt. Mint az unió soros elnöke, Orbán mintegy 22 percben számot adott a magyar elnökség következő féléves terveiről. A szokásos logika azt diktálta volna, hogy az EP frakciói az elhangzottakra reagálnak,…..
gst47 2011.01.20 16:45:31
@civilkontrol: A világon semmi. Csak hisztiznek...
Mandiner blog Veni, vidi, Viktor 2011.01.20 10:45:00
Vörös Danny, a Magyar Nemzet jól targetált gerillakampányának arca   Orbán Viktor jött, látott - és győzött? - az Európai Parlamentben tegnap. Vagy legalábbis döntetlenre hozta a meccset, ami szép politikai teljesítmény egy hónap Magyarország-pofozás után. A…..
Médiaviagra Machete (2010) 2010.11.25 15:03:00
A kráterarcú Danny Trejo 66 éves korára megérte, hogy legenda váljon belőle, amit Robert Rodriguez alapozott meg neki 2007-ben egy kamutrélerrel. Úgy tűnik 3 év kellett neki, hogy elgondolkodjon, mit akar erre felépíteni egy egész estés mozihoz, de az én tippem inkább az volna, hogy…..
Mandiner blog Az elnyomás arcai 2010.10.21 07:01:00
  Az elnyomásnak – legyen az nemzeti, etnikai, vagy vallási alapú – mindig többféle arca van. Ott van egyrészt a hivatalos, állami elnyomás: nyelvtörvények, ki- és betelepítések, diszkrimináció a felvételikben, az állami karrierben, meghamisított történelem, és…..
Mindenki látta a videót, amiben egyesek jajveszékelve, mások a szemüket eltakarva, megint mások csak szimplán hülye fejet vágva izgulják halálra magukat a Paranormal Activity egyik teltházas vetítésén? Akkoriban ezek a képsorok annak rendje s módja szerint elhintették a remény…..
Már az eredeti, erstés verziótól is hánytam, de a Jobbik keményen beásott a béka segge alá! (Thx A.R.!) ..
gst47 2010.09.27 13:30:48
  Jól szoktunk szórakozni Bayer Zsolt verbális és textuális felhorgadásain: a régebben egész jó publicista a minap élő adásban fejtette ki végtelen körmondattá kibővített szarozós, anyázós szidalmait. A kocsmai politizálás mediatizált változatát mesteri szinten művelő…..
gst47 2010.08.31 20:43:31
  Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán egy bajnai konferencián arról beszélt: a roma integráció érdekében minél több olyan egyházi iskolára lenne szükség, ahol többségében roma diákok…..
   Zsukov mikroblogjában olvastunk Führer Diána esetéről, aki kénytelen volt Fhürerként regisztrálni a Facebookra, mert a közösségi oldal nem engedte, hogy saját vezetéknevét használja. Bosszantó dolog, ráadásul nem is csak őt érintheti, a T-tudakozó…..
  Az Arcade Fire harmadik lemeze úgy volt az év egyik legjobban várt - és lett az év egyik legjobb lemeze, hogy a legfontosabb dolgot tekintve elmarad az előző kettőtől: alig mutat fel valamit az Arcade Fire lényegéből, nem késztet gondolkodásra, hogy vajon mi lehet az…..
    A Mandiner Meleg Hétvége jegyében íme egy fotósorozat is a tegnapi Meleg Méltóság Menetéről. Ha a kedves olvasók sokat buziznak és zsidóznak, akkor büntetésként felteszünk még egy sorozatot, méghozzá az eseményen megjelent szocialista politikusokról.…..
Benczúr Gyula halálának 90. évfordulójára emlékezünk ma. Miért nem születésére emlékezünk? Miért Trianon, miért nem Nagymagyarország kialakulásának a napja a nemzeti együttállás ünnepnapja? Ezért fogy a magyar. A magyar embereket évtizedek óta azzal kábítják, hogy a…..
  Az Országgyűlés hétfői ülésnapján az elmúlt 4-8 évben példátlan dolog történt: az MSZP valami tényleg vicces dologgal állt elő. A T/589-es, A Nemzeti Együttműködés Rendszerét Megtestesítő Személy iránt érzett szeretet, hűség és hála…..
Mandiner blog NENYI 2010.07.04 14:01:00
  Nagyon nem szeretnénk kimaradni a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből, ezért néhány ötlettel mi is hozzájárulnánk a Nagyon Fontos Nyilatkozat terjesztéséhez: ..
gst47 2010.07.04 15:11:54
@gyilkos fűegér: Bocsi, de a kérdésednek nem igazán van értelme ebben a kontextusban. Figyelj oda jobban! Biztosan nekem akartad intézni?
Kormánypártunknak megjött az esze. Örvendezzünk.Hogy átmeneti-e a javulás, vagy sem, az majd a médiatörvény szavazásakor ősszel kiderül.Tegnap módosították saját magukat, átírták a Cser-Palkó - Rogán féle médiaalkotmányt néhány helyen. Piros pont, tényleg. És csak azért…..