Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikró

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hujuj. HUJUJ! Rámentem remote desktoppal anyám laptopjára, és ezt találtam a böngészési előzményekben: Amazing Child Racing - Babies crawl to victory A gond az, hogy a jövő évi verseny jelentkezési lapja is benne volt a böngészőjében. Ráadásul Internet Explorer 6-ot…..
Mikró 2010.06.24 12:23:32
Migiri-yo-migiri! Szeretem az esőt, vágod? Erre kellett rájönnöm most, hogy életem eddigi nagyjából 10%-ában esett. Szar kint az idő, lehűlt a levegő. Anyám 3 réteget felvesz, egyrészt tök sötét lesz itt bent, másrészt az egyik pulóvere szúr! Ne hidd el, de frankón idegesít,…..
parakovacs Ha már a szar... 2010.05.02 06:02:00
  ...tematika ilyen sikert aratott, meglovagolom a hullámot, bár belegondolva, nem szeretnék a legnagyobb magyar koprofág íróként bevonulni a Petőfiről elnevezett múzeumba, de ha egyszer ezt dobta a gép, akkor kénytelen vagyok. Maszáj Herkules. Szóval a kakáló brácsás…..
Na kész, anyám csinált egy blogot arról, hogy meg fogok születni. Anyukám egyébként apukám szerint nagyon szép, és a számtalan rossz húzása ellenére valahogy kezdem megkedvelni. Ez a blogolás is még rendben volna, de már az első bejegyzésében akkora baromságokat ír, hogy…..
Mikró 2010.04.11 11:48:58
@zfuly: biztató drukk, gyorsan írtam valamit a választásokról. Anyámmal már voltunk reggel, nem sokat tudok, de a hangok alapján több mint 2 egymást metsző vonalat tett, és nagyon rányomta a tollat.