Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Phelan_

3 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyrosfaló ... 2012.08.26 20:35:12
Betöltés.....
Like a G+ Getting Started 2011.07.03 23:29:00
Tehát kezdetnek, mielőtt félreértené valaki is a nagy "kör-kérdést".https://plus.google.com/103030116155431184588/posts/iu72BpJPtfdAhmed Zeeshan elég korrekten összefoglalta, hogy miként lehet felfogni valójában a körök működését. Arra alapozva osztjuk be…..
Like a G+ Okthxbye 2011.07.03 22:29:00
 Kezdésnek megteszi...
  Megírta a blogger, már vasárnap reggel. Tudjuk, miről beszélek: amiről mindenki. A három lányról, akiket először még megkéseltek, másnapra azonban kiderült, hogy tömegpánik áldozatai voltak szombat este. Mára tény: három ember életébe került a pénzéhes…..
A svéd-japán gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy az X10 széria (X10, X10 Mini és X10 Mini Pro) nem kap egyetlen frissítést sem Android 2.1 Éclair felett. Azaz se Froyo, se Gingerbread, se semmi. Azt hiszem az előző posztomban írt negatív véleményem a gyártóról, csak…..
A Scott Pilgrim a világ ellen (Scott Pilgrim vs. The World) is a jobb később, mint soha elvet követi. Amerikában már augusztusban bemutatták, nálunk csütörtökön kerül a mozikba. Hivatalos tartalom: Íme, a bájos és állástalan Scott Pilgrim. Egy totál átlag garázsbandában, a…..
Réges-régen még jóval a George Lucas megálmodott messzi-messzi galaxisa előtt nem voltak csettintésre előálló effekt-mágusok, akik rövid időn belül bárki fantáziavilágát meg tudták teremteni, a vászonra álmodni. Több évtizeddel ezelőtt bizony még a nagy kreativitásra…..
Részletek itt.(Amúgy a HTC Desire-re is érkezett frissítés. Nagyon nagy változásokat nem hoz. A frissítés állítólag nagyobb részt bugfixeket tartalmaz, de pár júzer szerint gyorsabb lett az appkezelés vagy pl a böngészés is a telefonon. Ebben egyébként lehet valami. A képek…..
Filmdroid Kedvenc rendezőid? 2010.10.16 08:00:00
 Megint játszunk egy picit. A dolog épp úgy zajlik mint korábban, én leírom nekem kik a kedvenceim, aztán aki szeretné, csatlakozik és leírja szépen a sajátjait. Ma, a filmrendezők vannak soron. Nem számít él vagy már meghalt, aktív vagy visszavonult, kiégett vagy sem, egész…..
A TED bírja a kreatívokat, ezúttal James Cameron lelkébe nyerhetünk bepillantást. Ebben a februári előadásban beszél az első szerelméről, a búvárkodásról, és a rajongásáról a sci-fi és a technológiai újítások iránt. Ezután nem is hangzik akkora hülyeségnek a pletyka,…..
Filmdroid Kedvenc animációid? 2010.08.19 08:00:00
Akármilyen idős is az ember, meséket/animációkat mindig tud nézni. Mindenkinek megvannak a maga kis kedvencei gyerekkortól egészen mostanáig. Az alábbi tízes lista az általam nagyra becsült animációkat jelöli. Akinek van kedve csatlakozzon és írja meg kedvenceit. Nem számít…..
_Phelan_ 2010.08.19 14:33:39
@Armida: Ok, így tényleg helyesebb. Csak néha nem tudom, hogy pozitív vagy negatív dologként éljem meg. Nincs nagy bajom a yaoi superhumanekkal se, csak egy idő után ha az ember belelát az animek/mangák világába, hajlamos az ilyen karakterek mögött nézettségszám növelő faktort látni és nem magát a karaktert. :P
_Phelan_ 2010.08.19 19:42:41
@winterbrain: nekem csak nem fért bele, így is úgy érzem, hogy összevissza van pár talán (nameg az Akira is hiányzik).
Filmdroid I'm Bruce Willis 2010.07.05 09:52:00
Bruce Willis egy ideje már nincs a csúcson, túl van már azon az időszakon, mikor még igazi sztárnak számított (ezért biztos kapok egy-két megjegyzést), ettől függetlenül még mindig akad jó néhány rajongója a színésznek. Ki mondhatja el magáról, hogy két számot is…..
Egyszer már szóvá tettük, hogy a B-oldal szerkesztőségének legalább harmada által nagyra értékelt műfaj, a post rock hazai képviselői gyarapodnak és kicsit sem felejthető anyagokkal lepik meg az egyre gyarapodó szinteret.Itt a legszebb ideje, hogy ismét szócsöve legyünk eme…..
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..