Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sftomee (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Alapvetően igaz, hogy aki gyorsan megy, az előbb ér oda - ezt a tételt nem lehet megdönteni. Vélemények az azonos című publikációról...
sftomee (törölt) 2008.08.06 16:13:07
Oké Gaben elnézést kérek. Rosszul céloztam. :) De az téves informácio hogy olyan kurva sokmindent visszakap a fuvaros. Sőt ahogy oPAl mondta rengeteg mindent kell még pluszban kifizetni. A családban ilyen is van, és tudom hogy mikor összeszámoltuk adóbol kb 10 fajtát fizet. Szóval amit megkeres, annak 90% át visszafizeti...
F.: csak azt szeretném tudni hogy ha ennyire félsz tőlük akkor hogyan tudsz egyáltalán közlekedni? Mármint erre nemjöttél rá amig tanultad? Vagy nemértem. A teherautó nem az a fajta ami, villámgyorsan utolér ha elhúzol tőle. Legalábbis nem cáfolja meg a fizikát. Tény hogy sietnek. De ez is a fentebb említett okok miatt van. Menni kell mert nincs pénz. Nemér rá az ember nézelődni. Ilyen a mai világ, megértheted. Sőt sok olyat is látok mikor éppen személyautoval megyek, hogy megy a teherauto, és ott nézegetik 10-en szépen kényelmesen. Aki attól hátrább van, az már nemtud mit csinálni.
Amikor meg éppen teherben ülök, akkor is idegesít ez a dolog. Inkább menjenek a francba, húzzanak el, minél előbb annál jobb. Sőt én szoktam jelezni is. De sokan meg se köszönik.
Mondjuk azt se szokták mikor szemből előznek, ha jön szembe valami ha nem, és már az árok szélén járok. Jó pár ilyen eset után megfogadtam: a padkánál lejjebb nemfogok menni. Jöjjön nekem! Nemérdekel. Mert ha nemeztörténik, akkor én beleborulok az árokba, ezek elhúznak, én meg ottmaradok a rommá tört munkaeszközömmel, ami kicsit többe kerül, mint egy kiskocsi.
Egyelőre ennyi.
Lehet nemtetszést nyilvánítani...
A raszta hajú meghatározhatatlan származású gangsztarapper , a karrierje talán a legérdekesebb amiről idáig posztoltam. Mert ugye van egy tehetséges rapper-zenész (mindenki amit gondol) , de nem volt elég neki. Ő is meghülyült és színésznek állt nagy bánatunkra. Tracy Lauren…..
DarkBlog Éjjeli eszmefuttatás... 2007.10.29 23:49:00
A világ nem hülye, a világot mi tesszük olyanná, amilyen. Ha a világ hülye, arról mi is tehetünk.Manapság egyre nehezebb normális embert találni, főként a fiatalok körében.Mit is értek normális alatt (a fiatalabbak között).Normális alatt azt értem, hogy nem fetreng részegen,…..
sftomee (törölt) 2007.11.23 16:23:13
Tavalyi és idei termését küldte be olvasónk, Dunadan, aki lõtt pár egészen jó vadat. Fent látható kedvencünk még tavalyi, az Europarkból származik. A következõrõl ezt írta a szerzõ: Kicsit rossz minõségû ugyan, de azért az üzenet egyértelmû a hölgyek számára: "A…..