Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cirmos819Hatvan

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi év vége felé, a karácsonyi szezont megelőzően érkezett meg a Tesco polcaira egy új, mondhatni saját márkás elektronikai termékcsalád, mely Op3n Dott néven kínál(t) tabletet, okostelefont és fit band karkötőt. Az új jövevényeknek elég gyorsan híre ment, tekintve, hogy meglehetősen jó áron…..
ByeAlex @ Zöld Pardon, 2013.05.04. Ha az embert élete legrosszabb koncertélményéről kérdezik általában egy túlzásba vitt ivászattal egybekötött tinédzserkori emlék jut először az eszébe. Nekem viszont jó ideig ByeAlex Zöld Pardonban adott koncertje lesz az első reakcióm,…..
Cirmos819Hatvan 2013.05.06 18:42:53
@kverti: Magyarul fogja, ezt nyilatkozta a koncert utáni interjúban.. Igazából, annyira átvitt értelemben íródott a szöveg, hogy ezt még hitelesen angolra is nagy falat lenne lefordítani, úgy, hogy megmaradjon a valódi értelme és zeneileg se menjen a dal rovására...
Nagy hiba, hogy nem angolul fog énekelni.., de ez van! Tán majd megy egy kivetítő, fordítóval... :D
Cirmos819Hatvan 2013.05.06 18:58:32
@VatoLoco: Jól beszélsz!
1.Tehetsége nincs, ez tisztán látszik!
2.Hitelesség-hát ha az a 'védjegye, hogy ilyen idétlenül szerencsétlenül kell kinéznie, hát jó legyen hiteles.., végül is, nem játssza a szépfiút...
3. Mondanivalója, nem igazán van a Kedvesem c. dalának.., és tényleg olyan, mintha egy verset szavalna-nem ÉNEKELI, hanem SZAVALJA..! Kesze-kusza..!
Cirmos819Hatvan 2013.05.06 19:06:11
@joethebrutal: Nem másolás.., embereket rajzol le tollal, vagy tussal/-nem igazán értek ezekhez az eszközökhöz/.., szóval, javítás, radírozás nélkül.., modellt ülve Neki.., belinkelnék egy képet, lehet, hogy nem térnél észhez.., mert aki nem tudja, hogy festmény, az simán hihetné fényképnek is-nagyon élethű! Neki van tehetsége.., kimegy a természetbe, és tájakat rajzol! Igaz "csókosa" nem volt a képzőművészetin..... :)
Sziasztok! Az alábbi hírek közzétételére kért Takács Tibor (Rtalent): - István bemutatkozó nagylemezén valóban 11 dal lesz, a korábban tervezett 12 helyett. A CD-re kerülő dalok ügyében az Universal Music Group illetékessége volt dönteni, természetesen István…..
- Mukrányi Edit beszámolója -Ismét egy hatalmas élménnyel lettem gazdagabb, két nap alatt kétszer látni és hallani Istvánt, leírhatatlan érzés!:) Már régóta szerveződött ez a szfvári "találkozás", két okból is nagyon vártam már: egyrészt István miatt, hiszen…..
Cirmos819Hatvan 2010.03.17 00:09:05
Kedves Edit!

Nagyon szépen, és részletesen leírtad, amit láttál, hallottál, tapasztaltál, a székesfehérvári fellépés alkalmával! Külön, tetszett az is, hogy mindegyik fellépőről ejtettél néhány szót.., de természetesen Istvánról bővebben, hisz Érte megyünk el.., hogy halljuk, láthassuk Őt élőben:) István akármilyen fáradt is, a színpadon "új" erőre kap, mikor látja, és érzi a közönség szeretetét.., és nem rest, még viccelődni sem. Ahogy olvasom a beszámolókból, és tapasztaltam személyesen is, minden fellépésen egyformán teljesít, teljes erőbedobással énekel, a maximumot nyújtja, a közönségnek, akik "áhítattal" figyelik, hallgatják Őt.., miközben a színpadon Ő-Saját Maga is átszellemül.., átadja teljesen magát a dalnak, és annak, amit a dalai által közvetíteni szeretne! A szeméből és a mosolyából, árad a jóság! Istvánt, aki szereti.., tényleg hallania kell Őt élőben, ha lehetősége lesz rá!.., utána az ember, akárcsak Te is / Ti is /, órákig a hatása alá tud kerülni, mindannak, amit AD NEKÜNK, a hangja által.
Való igaz, hogy a túlzott rajongás, az meg is ölheti az embert!.., de.., itt hozzáfűznék egy-két gondolatot!
A rajongóknak is vannak több típusai.., vannak azon rajongók, akik kulturáltan, nem tolakodva, kivárják a sorukat, ha lehetőség van Istvánnal pár szót váltani.., szerintem az ilyen típusú emberekkel István szívesen vált pár szót!.., viszont vannak, olyan "rajongók" is, és ezt már idézőjelben is teszem.., akik fanatikusak, szinte lerohanják, jelen esetben Istvánt, egyből a fellépés után-ilyenkor tényleg jó, ha ott van pár biztonsági ember is.., sőt
kicsit továbbmegyek.., léteznek úgymond "elvetemült", mindenre elszánt emberek / nem is tudom, hogy Ők már rajongók-e?! /, akik szinte már a zaklatás fokáig is elmerészkednek, PL: követik, lesben várják Őt a házuk előtt este, csörgetgetik a telefont éjjel, ezzel megzavarva Szüleik nyugalmát is.., sőt némely emberek, még be is kéredzkednek.., Ők már tényleg veszélyesek lehetnek, hiszen nem tudni, hogy Kit, Mi vezérel..,és azt sem lehet tudni, hogy hogyan reagálnának esetlegesen egy olyan kijelentés esetén, hogy: ez magánszféra!
Ezzel azt szerettem volna érzékeltetni, hogy ésszel.., normális emberi módon.., a határt ismerve.., Istvánnak jól esnek az elismerő szavak, az emberek szeretete, az emberek visszajelzései.., még ha kicsit fáradt is, de tudva, hogy igenis szükség van a munkájára, amit csinál, megelégedéssel zárhatja a napot!
Köszönöm a beszámolót.., imádok olvasni hosszú beszámolókat:)
Cirmos819Hatvan 2010.03.17 00:10:08
Egész éjjel forgolódtam, nem tudtam aludni. Miután Emma felsírt, megnyugtattam és visszatettem aludni, én is visszabújtam az ágyba, de kavarogtak bennem az élmények és az érzelmek. Arra gondoltam, milyen szerencsés is vagyok, hogy ilyen családom van. Megpusziltam Emmát, megsimogattam…..
Cirmos819Hatvan 2010.03.15 15:18:20
Kedves Erzsike!
Nagyon meghatóan írtad le, az átélt élményeid, István csepeli fellépéséről!.., pedig gondolom sokszor hallottad már Őt énekelni, a közönség soraiban ülve is, de úgy érzem, vagy úgy gondolom, hogy azért is volt Rád ilyen nagy hatással István, mert "otthon" lépett fel, ott ahová sokat jártatok gyerekként.., és jó érzéssel töltött el Téged, hogy elérte az álmait, a sok-sok kudarc után, ami szinte rányomta a lelkére a bélyegét!Hidd el nagyon sokan szeretik a Testvéredet:) Mindenhol telt házasak a fellépései, a beszámolók alapján ítélve.., és saját tapasztalatból is mondom.., Symbolban, és Pásztón volt szerencsém látni, és hallani Istvánt. Symbolban a Szüleid is ott voltak, hatalmas sikere volt Istvánnak.., Pásztón a nőnapi rendezvényen is tömve volt a Művelődési Központ Színházterme, és rengetegen álltak még a fal mellett, és hátul, akiknek nem jutott ülőhely! Nagy élmény Istvánt hallani, és látni élőben.., van egy dolog ami által István több, mint a többi énekes.., meg van benne az a plusz, ami által, az általa énekelt dalok, a színpadon szinte "életre kelnek".., nemcsak kiáll, és elénekli a dalokat, hanem mély átéléssel, érzelmekkel fűszerezve, a maximumot nyújtva adja elő a dalokat.., szíve-lelke benne van!-ettől több Ő, mint a többi énekes! Szívvel-lélekkel énekel! Hangja, még zenei kíséret nélkül is gyönyörű, Pl: a Bohemian Rabsody, az Úgy szeretném meghálálni-annyira szívbemarkoló! A könnyű álmot hozzon az éj.., ezt viszont úgy érzem, hogy ezt Neked, és a kis Emma babának szánta István.., "Édesanyja dallal csitítja el, aludj el kisember ":) Büszkék lehettek egymásra, és Szüleitek pedig Rátok, hogy ilyen példaértékű, összetartó család a Tiétek! Erzsike Neked, és Szüleidnek, meg ezer köszönet, hogy biztattátok Istvánt, hogy próbálja meg, és hitet öntöttetek belé, és általatok, megismerhettünk egy igazi tehetséget/ mind zeneileg, mind képzőművészetileg /.., de ELSŐSORBAN, mint egy őszinte nemes lelkű EMBERT!.., mert Istvánnak ITT VAN DOLGA!
Szüleidnek, jó egészséget, sok-sok boldog pillanatokat.., Nektek Erzsike, sok boldogságot, a kis Emma babához, aki pár év múlva, talán már próbálgathatja, a "nagybácsival" a közös éneklést:)

Sok szeretettel írtam ezt a "pár" sort, a bejegyzésedre, az élményeidre, ami lejátszódott benned a csepeli fellépésen!

Bazsó Erika, Hatvanból