Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tre Mo Lo

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Nem tudjuk, Ágnes milyen meditációs technikát alkalmazott, de az biztos, hogy kevés embernek lett volna türelme majdnem háromnegyed órát várni két hamburgerre, még ha kuponra is adják. Ha nem velem történik,nem hiszem el.. Mai napon,2011.október 8-án betértem Budapest…..
Mokka csak meghibásodása után jött rá, hogy külső merevlemezének tokjában egy másik márka készüléke található. A Maxell a Homár tudomása szerint nem gyárt merevlemezeket, így általában Hitachi, Toshiba és a jelek szerint Samsung termék is kerülhet a tokjukba. Kérdéses…..
Aki már próbált esküvőt szervezni, az nyilván tisztában van vele, hogy a nagy napot megelőző hónapok, hetek nem a nyugodt pihenésről szólnak. Annyi baj legyen, legalább emlékezetes lesz az esküvő és a lakodalom, az meg minden nyűgöt megér. Sajnos azonban a problémák…..
Tre Mo Lo 2011.06.28 00:26:51
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Tre Mo Lo 2011.04.04 12:38:15
bigyoshop.hu/?q=products/show/sorphone

SörPhone. Mert ki ne akarna sört nyitni a telefonjával? :D
Akik voltak múlt héten a Nyugati téren, azok mindenképpen jöjjenek el most szombaton, (18-án) a Gödör elé, 14 órára. Egyrészt megismételjük a köztéri angrybirdsözés flashmobot (okostelefonokat, táblagépeket hozzatok). Havazás, -4 fok várható. Nagyszerűen fogunk szórakozni…..
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..
Tre Mo Lo 2010.12.21 18:34:12
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
Tre Mo Lo 2010.11.08 18:26:39
H. András egészen Párizsig futott az új, enyhén szólva is kihívásokkal küzködő (magyarul szériahibás) iPhone-ért, sőt, olyan gyorsan futott, hogy első helyre sikerült furakodnia a többi konzumidióta elé. Saját honlappal is rendelkezik, természetesen az utolsó bejegyzések…..
Tre Mo Lo 2010.06.26 20:35:11
@Liberálnáci: Már nem azért, de Handrás hosszú évek kemény munkájával és hullámvölgyeken keresztül érte el azt, amilye most van. Senki nem tette a feneke alá az XMS-t és mondta neki, hogy mostantól jól fog menni a sorod öcsém. Ha megteheti azokat a dolgokat, amiket csinál, akkor miért ne tegye? Nem az ő életével kéne foglalkoznod, hanem azzal, hogy a tiédből normálisabbat kovácsolj annál, mint amilyen a mostani. A mostani, amiben láthatólag az tölti ki a mindennapjaidat, hogy sírsz egy fórumon és fikázol másokat. Mindezt azért, mert neked nincs arra lehetőséged, hogy kimenj Franciaországba és vegyél egy iPhone 4-et. Mi, akik Apple termékeket használunk azt szeretjük, amink van. Ti meg azt fikázzátok, amitek nincs. Ez szánalmas a részetekről. Mindenki nézzen magába, hogy mit ért el az életében és utána vádaskodjon. Ennyi.
Tre Mo Lo 2010.06.26 20:47:23
@Kandras: De ha megnézed, nem a Mac-esek mennek a PC-sekhez fikázni, hanem az esetek 90%-ában pont fordítva. A saját területén belül szídjon mindenki, amit akar, megvan a joga hozzá, akinek nem tetszik ne olvassa el. Én, amúgy sem értem az oriás nagy elvadult flame-eket e téma körül. Mindenki használjon azt, amit akar. Vagy ha vitatkozunk is valamiről, akkor ott érdembeli érvek legyenek, ne arról szóljon az egész, hogy: "Fúbazdmeg ez szar mert szar bazdmeg"
Tre Mo Lo 2010.06.26 20:57:08
@Istenemdehülyevagy: Nem képzeld elmentem dolgozni és megvettem magamnak.
Appleblog Ma már másodszor 2010.06.15 12:15:00
Na mi van srácok, elfelejtettetek valamit?update: Az amerikai store megnyílt, nincs új gép. Európában még zárva tartanak. Micsoda izgalmak.Szerintem először megpróbálnak megbírkózni az amerikai igényekkel, aztán jöhet Európa. Lehet, hogy a havi 3 millió iPhone 4 legyártása…..
Tre Mo Lo 2010.06.15 13:40:06
@petikehc: Te honnan rendelted meg? Mert ahogy látom Magyarországra nincs szállítás se UK, se a német Store-ban.
Tre Mo Lo 2010.06.15 13:46:42
@andris|bandis: Pedig már felcsillant a remény :D Gondolom ha július elején besétálok egy angliai Apple Store-ba semmi esély, hogy legyen készleten :D
Tre Mo Lo 2010.06.15 14:42:53
@petikehc: Ah, jó neked. Énis oda szeretnék majd kiköltözni. Nekem július 3-án megy Londonba ismerősöm, de akkor már szerintem lehetetlen lesz szerezni.
A t-mobile már betárazott microsim-ből, de azthiszem még nem árulják.
Mint korábban már említettük, Zalakarosra mentünk egy négy napos stresszkezelésre és feltöltődésre. Az Appleblog ez idő alatt továbbra is üzemel, napi egy posztot mindenképpen ígérhetünk. Azonban még ennél is sokkal jobb hír, hogy a négy nap valamelyikén egy meglepetéssel…..