Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Utóirat

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégsem Új idők lesz a megszüntett Kultúrház után ősszel induló kulturális műsor címe, hanem Aranymetszés. Mint azt az MTV sajtósától megtudtuk, a stáb egy részét megtartják, de hogy pontosan kik maradnak és kik jönnek, arról egyelőre még nem tudtak nyilatkozni. Az augusztus…..
Az Index bonyolult, de fontos kurrens ügyeket érthetően elmagyarázni próbáló Szájbarágói kapcsán már célozgattunk rá, hogy az ilyesmi azért klasszikusan a közmédiumok feladata volna. Nos, itt az MTV válasza a Szájbarágókra és klónjaira: a Tóta W. Árpád írta és M. Tóth…..
Subba Társadalmi célú PR-film 2007.12.27 17:33:23
Valamiért úgy érezzük, hogy nektek is látnotok kell Agócs Rita és Egri Beatrix, a Berzsenyi Dániel Főiskola Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszékének píár-szakértő hallgatóinak alábbi zsengéjét. Just for the record: Pr-szakértő szakirányú továbbképzési szakot…..
riasztó Ki verné le? 2007.09.01 07:19:00
Eddig azt hittem, hogy azért használnak az emberek az autójuknál és irodájuk, éttermük, stb helyiségüknél riasztót, hogy figyelmeztesse őket vagy a szerződésben lévő szolgálatot arra, itt most valami baj van. Tévedtem. Az elmúlt időszakban rájöttem arra, hogy kizárólag csak…..