Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nótbukk

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Meghalt egy lány az éjszakai buszon - hívott fel egy ismerősöm szombaton. Hangján érezhető volt, hogy nem tud mit kezdeni a tehetetlenség dühével. A huszonéves lány a kispesti Kossuth téren szállt fel a 914/950-esre (sajnos, hogy melyik volt, arra nem emlékezett…..
nótbukk 2010.02.09 13:50:00
@Téglagyári Megálló: éppen ez a hitetlenség a legfőbb veszély. 2004-óta csökkennek az olajhozamok, de a 150 dolláros hordónkénti ártól egy pillanat alatt válságba jutott a világgazdaság...
az egész civilizáció az olajra épül és már 8-10%-os hiány hatására összeomlanak a kulcs ágazatok. ez hiány a Petrobras nyilvános prezentációja szerint 2015-ben várható. 5 év alatt nem lehet átállni semmire...
nótbukk 2010.02.09 14:27:57
@Tomi from Space: Bárcsak igazad lenne, én is nagyon szeretem ezt a "luxus" életet ami most van. mindenhova kocsival megyek, de a mostani óvodásoknak felnőttkorukban is csak a bicaj marad.
Kuba és észak-korea gazdasága 100%-ig fenntarthatóvá vált az embargó miatt, de én már úgy nem szeretnék élni...
Nem kell hozzá tudományos fokozat, hogy megállapítsuk, finn rokonaink nem az Urál lábánál fejlesztették ki a szaunázás évezredes kultúráját, mert akkor talán ránk is ragadt volna belőle valami. A wellness térhódításával most gyorstalpalón próbáljuk behozni lemaradásunkat,…..
Van ám még havazós sztori a postaládában, de már attól elkezdek fázni és beázik a zoknim, ha a blogra jövök, úgyhogy amíg meg nem jön a mára ígért újabb adag hó, történetből is másfélét kaptok. Mondhatjunk, hogy Csaba peches, a címből sejthető is, hogy miért. Tud valaki…..
nótbukk 2010.02.06 22:58:37
@csiribi: ügyesen hazudsz! ezzel a tudással te is indíthatnál blogot...