Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziporkah

282 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rovatunkban Lakatos Márk számol be Fluorita Lux születéséről:     Az ötlet egy óriási party után született a Vak Póni nevű budapesti műintézményben. Olyan elképzelhetetlennek tűnt, hogy egy magyar előadó dalát akkor több, mint 7.000.000 ember letöltötte, hogy…..
Na, azt mondjuk hogy kell egy ilyen ruha! Ha valamit választhatnék, akkor ez lenne az. Őrültek.1938.Egy múzeum.Kell.Nagyon...
 hát, azt hiszem túl prűd egyén vagyok, de wááááá nem venném fel. mókust a fejre? mindent a szemnek? remélem nem ez lesz a tél jelszava. egyébként maga az ötletgazda-Riccardo Tisci-úgy nyilatkozott, hogy ez az, amit keres. a sötét erotika. -és akkor kérdem én:orrvérzés…..
sejjribizli van tumblr oldalam! 2011.06.16 14:33:00
Azt hiszem ilyen őrültséget már láttál. De azért nézd meg. Éhes vagyok, egyébként. Kihalok. http://sejjribizli.tumblr.comhttp://sejjribizli.tumblr.comhttp://sejjribizli.tumblr.comhttp://sejjribizli.tumblr.comhttp://sejjribizli.tumblr.com..
Csodálatos cím, lenyűgöz. *amazeme* Nyár van, unalom, és mivel anti-melanoma rajongó vagyok, ezért, vagy éppen e miatt elkezdtem Abbey Lee fejét nézni naphosszat. Megfogott. Karakteres. Szép. /vagy, ahogy Tyra Banks mondaná:"Csúf, ezért szép." Bár ennek az utóbbi…..
sejjribizli outfit &old ph 2011.06.12 21:22:00
 És ismét elérkeztünk egy hét lezárásához. Ma lazsáltam, körmöt festettem és napoztam. Aztán később rájöttem a napozás egyenlő a mazochizmus csírájával, én meg utálom a csírákat, ezért nem fogok napozni. Éljen a fehér bőr, sokszorosan. /igen, a melanoma halálos is…..
sejjribizli fekete és rózsaszín. 2011.06.11 14:01:00
*póló:granny's*szoknya:mom'sna, milyen kis frappáns ismertető. ez van. virtuálisan turkálok össze-meg vissza. egyébként imádom a vintage, secondhand ruhákat. persze csak az igényesebbeket, meg amik nem úgy néznek ki, mint amiken végigbaktatott egy rezesbanda. de gondolom, ez evidens. ..
sejjribizli egy kis nosztalgia 2011.06.11 13:45:00
Mai régi divatbemutató c. rovatba egy 2007-es Luella f/w kollekció kerül. /hiába, 4 év ide-vagy oda még mindig imádom ezeket a ruhákat, meg hajakat. a nerd-szemüvegek pedig egyfajta fétist képeznek a kicsi lelkemben. az már más kérdés, hogy nem hordok olyan szemüveget. ahhoz kicsit…..
sejjribizli kék. 2011.05.30 15:36:00
  ..
-Örülhetnél a melegnek!-szólt szemrehányóan a kis hal.-Örülök, csak valahogy nincs most hozzá kedvem.-válaszolt a légy.-Gyere a vízbe, akkor lehűlsz!-tanácsolta a halacska.-Szíves örömest!-szólt a légy, és behuppant a vízbe a hal mellé. Először furcsa volt a neved közeg,…..
sejjribizli ecstasy&Rodarte 2011.05.22 12:56:00
Két hét van az iskolából./plusz egy/ Senkit nem érdekelnek a könyvek, a tábla, a monotonitás. Kalandozunk, valahol messze. Sétálunk a városban, álmodozunk, szerelmesek vagyunk, lázadozunk. Éljük életünk. úgy, mint mindenki más. ahogy te, vagy ők. Nincs különbség.Péntek…..
sejjribizli 2011.05.15 13:19:00
 suburban love.   Lehet, hogy tipikus májusi idő van. De nem szabad,hogy befolyásoljon minket. Bátorkodtam egészen lazán felöltözni, -norvég-mintás pulóver, szürke nadrág és kötött sapka-. Néha kell ilyen is, nehogy túlértékeljenek minket./vagy nevezzük szimplán…..
sejjribizli friday at last. 2011.05.13 21:20:00
Péntek van, és érzem csodás hétvégém lesz. Nem olyan őrült, de fergeteges...
sejjribizli funny 2011.05.13 17:47:00
Szerintem elég vicces ez az egész. Körülbelül 4 hónapja nem posztolok és -úúúristen- a nézettségi adatok nem csökkennek. sőt! most kicsit örülök. azért is, mert az új blogom /és most jön a reklám helye/ http://sejjribizli.blogspot.com nézettségi adatai pedig elég vicces…..
Nos, roppantul unatkozom. De komolyan. Ezért csináltam egy tumblr-fiókot. Lehet csekkolgatni.Na, most linkekkel foglak titeket bombázni!:)sejjribizli.blogspot.comMyTumblrRibizli..
sejjribizli 2011.02.03 21:08:00
elköltöztünk! mint tapasztaljátok a dizájn "elmismásolása" után nincs más választás, új portálra költözött a blog! ugyanazzal a tartalommal és lelkesedéssel, csak más címen folytatjuk csodás kis ügyködésünk.http://sejjribizli.blogspot.com köszönöm…..
sejjribizli kérsz egy bakancsot? 2011.02.03 16:41:00
Talán ha eddig furcsa embereknek nézted a bakancsosokat, és legszívesebben levetted volna róluk a szerinted ormótlan és idétlen cipőt, na, akkor itt az ideje, hogy őszintén kijelentsük:nem vagy ember. A Martens bakancs az a dolog, ami státusszimbólum és e heti imádatom aranyos és…..
"Az ember bőre a szépségnek lett feláldozva. Arra van szánva, hogy üde legyen és friss. Legyen enyhén rózsaszín, és selymes. A száj, legyen érzéki és vörös. A tekintet pedig varázsoljon el mindenkit. Ez a gyönyörű nő ismérve."Mit is mondjak? A fent leírtak után…..
sejjribizli we love Berlin 2011.02.02 12:06:00
Az Essence csodálatosan "bekeményít". Az eddigi megszokott, egyszerű, mondhatni minimális dizájn után (oké-oké, volt, mikor különféle Twilight vagy Fairytale kollekciót kaphattunk. azt hiszem még Peace&Hippi téma is futott egy időben, bár erre nem mernék fogadni) most…..
sejjribizli HAPPY BIRTHDAY!! 2011.02.01 12:32:00
Pontosan egy éve (vagyis majdnem pontosan) jöttem rá arra, hogy blogolnom kell. Megfogtam az egeret és csodálatosan beírtam a google-ba:blog. Aztán kihozott pár portált. A blog.hu pedig annyira szimpatikusank hatott. Regisztráltam, és egy "roppant" találó sejjribizli c. blogot…..
sejjribizli play (with) me 2011.01.31 12:08:00
Gyönyörű, fiatalos Play Me kampányképek. Play Me=egy farmermárka, ami fiatalos lendülettel jár-kel USA szerte, és hódítja meg a fiatalokat és külföldi bloggereket. Egyébként az tetszik benne, hogy a nagy márkákkal ellentétben ők /PlayMe/ egy igen egyszerű módszerrel oldja…..
sejjribizli vasárnapi idétlenség 2011.01.30 12:50:00
Úgy ahogy van borzasztó, de ebben a kiábrándítóan értelmetlen szettben van valami szép, valami extra, amitől hordható. Azaz önfeledt napjainkon feszíthetünk benne, kifejezve belső gondolatainkat, miszerint a tükörtojás csodálatos impulzos a kortárs költészet terén... Plusz még…..
sejjribizli 2011.01.29 12:17:00
  a változatosság gyönyörködtet.   Ahány tervező annyi stílus. Persze mind egy fő vonalat követ, de mégis. Divatház és divatház között tengernyi a változatosság. A Balenciaga military vonala és a Prada színes világa között temérdek különbség található. Épp ez…..