Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xone

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, újra indul a blog a nyári pihegés után. Nehéz lesz, de nem akarlak benneteket cserbenhagyni, örülök hogy vártatok vissza. Igen jól esik... Szuper téma van bőven, képek pedig ezrével! Na csapjunk bele egy Napi érdekessel! :)   1968. Pilisborosjenő, az egri vár kicsinyített mása az Egri…..
Pörzse Sándor a Barikád nevű jobbikos sajtóorgánumban illetve Mark Zuckerberg közösségi oldalán publikált egy keményet. Nevét ugyan nem írta le, de Szegedi Csanádot minősítette. Összeállt számára a kép: Szegedi lepaktált az ellenséggel. Vagyis Pörzse Sándor immár…..
xone 2012.08.28 18:14:43
@dr. Kóser Malac: ha jobban megnezed akkor igen, de ez mindegy mert egy jo suli es nagyon megerte odajarni. Ha meg kötözködni akarsz akkor menj olyan helyre ahol ebbeli igenyedet kielheted. K....g
Hű, most látom csak, hogy lassan több, mint egy éve nem írtam semmit saját, metálszürke S70-esemről. Pedig meg voltam róla győződve, hogy nem így van, de valószínűleg csak a temérdek mivanavolvóval? – jellegű olvasói kérdés visszhangja rezonált a fejemben. Nagyjából…..
TComment Csak kályhával vedd 2012.01.03 06:10:00
Az ideális autó egyedülálló férfiaknak Mai cikkünk blogposztja...
xone 2012.01.04 19:25:26
@Brajen23: en a vezetesi komfortra es a kenyelemre valamint a belso kinezetre gondoltam valamit arra hogy a VW dizelmotorja egy fos. A Vito-Viano autokat alapbol nem szeretem mert szerintem aranytalanul dragak es bar a Renault is jol meri az arat az alkatreszeknek de kozelebe sincs a mercinek. Valamint a VW magasabb epitesu ezaltal billegosebb es nekem teherauto-komfort erzetu. A Mercedes viszont tulsagosan doboz nekem. Ezek egyeni velemenyek, nyugodtan cafolhatok.
xone 2012.01.05 09:59:49
@Brajen23: Orulok hogy jol erzed magad a VW-ben alapvetoen jo auto csak csinalnanak mar hozza egy jo motort is. Amugy ez az egesz csak izles dolga, minden auto szar csak mashogy, kerdes hogy ki milyen kompromisszumokat hajlando vallalni.
Valamikor tavaly november végén vettük Hajninak a háromajtós Balenót. Az osztrák származású, alig 14 éves kocsi hozzánk kerülését már leírtam egy korábbi posztban, de az ünnepeken kívül is közbejött több minden, ami hátráltatta a forgalomba helyezését. Többek között a…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..