Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benczurzs

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forintblog Ki állja a cechet? 2008.11.18 13:26:00
Az alábbi kis példabeszéd már körbejár egy ideje az angol nyelvű blogokon és fórumokon, és most, hogy helyettünk a nép ismeretlen gyermeke lefordította, kis erőfeszítéssel megoszthatjuk a közzel, mert szerintünk érdemes. A történet bárszék-közgazdaságtan (barstool economics)…..
Jó reggelt, jó disztrojt! Mi mással indíthatnánk a hetet, mint egy kiadós lövöldözéssel: a Time Bomb című shooterrel, amit többen is beküldtetek. Egy vonaton kell terroristákat elintéznünk, miközben vigyázunk a civilekre, próbálunk magunk is életben maradni, és eközben még…..
Ketten is beküldték a Spin the Black Circle-t, ami amilyen jó ügyességi játék, annyira idegesítő. De tényleg: egyik-másik pályához képest a munka is vonzóbb alternatíva. Pedig a feladat látszólag egyszerű: csak egy golyót kell elnavigálnunk a célba úgy, hogy a pályát…..
Jó hétfőt, jó rombolást! E heti destruktív munkakerülésünk az Age of War, ami a várvédő játékok (lásd: Egri csillagok) egy kellemes mutációja. Itt ugyanis az ellenfél várát is le lehet bontani (sőt, ez a végső cél), emellett a szokásos egység- és toronyépítés, illetve…..
Webszerte népszerű az a videó, amit a Rossz PC játékok blog is postolt minap: a felvételen a Syobon Action nevű Mario-klón látható, ami egyszerűen a világ legszemetebb játéka. De tényleg: a cucc készítői úgy alkották meg a pályákat, hogy minden sarkon szétszívassák a…..
Nem, nem önkényuralmi jelképekkel akarunk riogatni, csak valahogy be kellett jelenteni, hogy elkészült a nemrég tárgyalt Hoshi Saga folytatása. A cél ugyanaz, mint az előző részben (annyira, hogy a pályák sorszámozása is onnan folytatódik): minden pályán egy trükkösen elrejtett…..
A Skype prémium csomagjával eddig az volt a legnagyobb probléma, hogy magyarországi felhasználók nem vehették igénybe. Olvasónk jelezte, hogy a Skype hírlevélben értesítette felhasználóit arról, hogy ezeknek a cudar időknek vége van. A számtalan előny mellett érdemes kiemelni…..