Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matesa

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Mukrányi Edit beszámolója - Hát sziasztok Fiatalok! :) Olyan jó napunk volt ma Edit barátnőmmel, hogy gondoltam, Veletek is meg kell osztanom ezt a délutánt, estét, amit együtt tölthettünk barátnőmmel, aztán Istvánnal Bicskén, majd - egy röpke száguldás után:D  -…..
Regény Székesfehérvárról és környékéről   Nagyon készültünk már az április16-17-i hétvégére Székesfehérvárra. István fellépése okán lett alkalom egy kis klubtalira is, mert kiderült a napok, hetek folyamán, hogy sokan tervbe vettük ezt a fellépési helyszínt. És…..
- Mukrányi Edit beszámolója - Hát sziasztok Fiatalok! Mivel a Scherzo-s buliról nem készítettem beszámolót időhiány miatt, gondoltam István dorogi fellépéséről írok pár mondatot :) /Nem mintha most időmilliomos lennék, de azt már tudom, hogy szeretitek olvasni az…..
- Mukrányi Edit mohácsi beszámolója -Hát sziasztok Fiatalok! Tudom, hogy nagyon várjátok a beszámolómat, de ez a hétvége annyira zsúfolt volt nekem, hogy összemosódott ez a rengeteg pozitív impulzus, ami engem ért, ezért kicsit hagytam, hogy külön váljanak az élmények és…..
   Attila:  Szia, Adri!  Adrienn:  Szia!   Attila:  Mivel éppen egy évvel ezelőtt nyerte meg István a Csillag születik második szériáját, ezért szeretnék egy amolyan összefoglalót írni az elmúlt egy év történéseiről. Arra gondoltam, hogy…..
- TéZsé írása -    Ma pont egy hónapja, hogy ott àlltam Istvàn előtt-mellett, és talàlkoztam Veletek is, Kik oly kedvesek vagytok szàmomra...   Szóval azt ígértem, hogy az elején kezdem... de most mégsem ezt teszem, mert akkor sosem leszek kész..:) Az a bizonyos aug.…..
Tabáni István rajongók blogja Ő 2010.08.24 19:24:00
Alsópetényi beszámoló, ezúttal egy picit máskéntŐ még úton van, mikor mi már ezen a festői helyen gyönyörködünk a tájban, mely első látásra szívembe lopta magát. A máskor bizonyára halk tópartot ezúttal emberek népesítik be, hallatja szavát a falu apraja és nagyja. Ha…..
Mindenekelőtt elnézést szeretnék kérni Attilától, hogy a blogra ezúttal nem István-fellépésről szóló beszámolót írok, hanem a saját hétvégémről (ami persze sok ponton találkozik). Ha arra gondolok, milyen események történtek velem ezen a hosszú hétvégén, elsőként azt…..
  Egy szép nyári mese a napsütésről, nyaralásról, fürdőfesztiválról, fellépésről… Csakhogy ez a mese a valóságban is megtörtént, eképpen:   Hogy hogyan kerültünk Balassagyarmatról 240 km-re, Kiskunmajsára? Nem, nem István miatt. Vagyis nem teljesen. Mert…..
- Gegő Rebeka élménybeszámolója az erdélyi fellépésről -   Hosszú várakozás előzte meg, az én első találkozásomat Tabáni Istvánnal. De „Mindenkinek eljön a maga ideje” - ez a jelmondat adott reményt, hogy türelmesen kivárjam, amíg valóban eljön…..
Hát sziasztok Fiatalok! :) Újra itt ülök a gép előtt és megpróbálom a gondolataimat ebben a hőségben egy helyre terelni:) Nem ígérem, hogy minden benne lesz a beszámolómban, de igyekezni fogok. Mint azt tudjátok, nekem a tali helye szempontjából viszonylag szerencsém volt,…..
- Duplázás pünkösdvasárnap -   Ajka és Tihany, a két fellépés, ami ezen a szép vasárnapon volt Istvánnak, mindörökké emlékezetes marad számomra, csakúgy, mint az összes többi alkalom, amikor láthattam és hallhattam a mi kedvencünket. Írni és beszámolni csak a…..
  2010. május 13-át írunk. Egy napos-esős csütörtöki nap, amely azt hiszem, hogy örök emlék marad számomra.  Még néhány nappal később is úgy érzem, hogy az érzések kavarognak bennem, és képtelen vagyok minden részletre konkrétan visszaemlékezni, csak a bennem…..
Bár azt nyilatkoztam, hogy a falon nem írok élménybeszámolót, most mégis ezt teszem. Nem bírom magamba tartani, muszáj veletek is megosztanom!!! A koncert előtti napokban már nagyon nagy izgalomban voltam. Szinte számoltam a napokat mint egy gyermek, még most sem nőttem fel teljesen…..
Amikor véglegessé vált, hogy István lemezbemutató nagy koncertje hétköznapra esik, lemondtam arról, hogy elmenjek, hiszen tudtam, hogy szabit nem fogok kapni. Viszont annyian írtátok, hogy mentek, jönnek haza erre a nagy napra a "kintiek" is, kerestem a megoldást, hogyan tudok…..
Ülök a buszon egy esős szombat délutánon. Mp3-ban hallgatom István dalait (hangulati vezérfonal), s az elmúlt néhány napra gondolok. Alig fél órája búcsúztam el Tézsétől, aki kikísért a buszpályaudvarra. S amikor egyedül maradtam, a buszra várva a zuhogó esőben szárnyakat…..
- Szodizs beszámolója - A Húsvét előtti nagypénteken Julika, felhívott és elmesélte kapott egy meghívást. Lesz egy találkozó az rtalenttel és a rajongói oldalak tulajdonosaival, amire sajnos nem tud eljönni, a távolság és egyéb személyes okok miatt.  Megkérdezte, hogy…..