Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valaki2010

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Melcsi 2011.10.01 22:17:00
Nézzetek körül Melcsi honlapján ha egy egészen picit vidéken szeretnétek érezni magatokat. Vidéken ilyesmit hallgatnak az emberek. Ugyanakkor, kérnék húszezer embert. ÉN TUDOM HOGY NEKEM NINCS OLYAN JÓ HANGOM,DE AMIT CSINÁLOK AZT SZÍVBŐL TESZEM! AMIKOR ELKEZDTEM AZT MONDTAM HA 1…..
valaki2010 2011.10.07 18:49:28
@bej Kutyej:
Én most tényleg a legnagyobb jóindulatból kérdezem : hol van az a sok helyesírási hiba ?
És a másik, nem, nem szakmai ártalom nyilván, tetszik neki, de ez miért baj ? Te azt mondod nem finom a pizza, én azt hogy igen, akkor kinek van igaza ? mindkettőnknek!Mint minden ,ez is relatív!Neked az tetszik, neki meg még egy csomó embernek ez.Ettől szép a világ hogy van rengeteg lehetőség!Annyira felesleges amúgy neki beszólogatni, mert ő pont az az ember aki biztos hogy semmin nem fog változtatni, akik szeretik éppen ezért szeretik hogy ilyen, akik nem, hát nem kötelező, ő amúgy is nagyon kevés embert enged magához közel, az meg hogy valakinek a kérését is teljesítse nagyon nagyon közel kell hogy álljon a szívéhez, tehát ő mondhatnám értelmetlen próbálkozás, nem az a fajta aki sírva fakad a kritikákon és juj most már más leszek mert ez x embernek nem tetszik! Soha nem volt ilyen ezért tisztelem, nem utánoz senkit maga alakítja az életét, ami neki tökéletesen megfelel így. Rengeteg barátja van, akikre számíthat, megtanulta az adjon tanácsot, aki kalácsot is ad, Igaza van , akik a legnehezebb percekben is mellette állnak, azoknak ad a véleményükre, és végtelenűl szereti Öket,de idegenekkel nem foglalkozok.Leidiótázni meg teljesen felesleges mert egy tanult, okos,és kitartó talpraesett kiscsaj, aki a munkájában és a színházban is megállja a helyét.
És aki a megasztárral aki jön annak üzenem: Melcsi 2008 ban volt a megában,megnézte, de elég is volt neki, itt is volt, de nem akar többet menni.És ha lenne egy olyan lehetőség hogy a weboldalát csak a barátai láthatnák, biztosan megtenné, de sajnos nincs, így mindenki látja.Nem tetszhet mindenkinek, neki sem tetszik sok minden mégsem láthatta még senki soha sehol hogy Ő bármilyen negaítv kritikával is illetett volna bárkit bárhol is, úgy fogad el mindenkit amilyen,ezért nagyon sokan szeretik és tisztelik! Jó én a barátnője vagyok , még jó hogy megvédem, de ő úgysem fog leállni senkivel, nem is tagadom, de ő biztos hogy nem írna senkinek,aki neki idegen, a munka, barátai, és a családon kivűl semmi más nem fér bele az életébe.Én sem rosszindulatból írok itt nagyon sok emberrel ellentétben , hanem azért hogy meg kell értenie mindenkinek,hogy Ő ilyen, más meg más, neki tetszik másnak nem, de rajta kivűl nagyon sokónknak tetszik.Könyörgöm ez egy szabad ország, had döntse már el mindenki maga hogy mennyire csillog vagy nem csillog a virág a weboldalán.