Regisztráció Blogot indítok
Adatok
No-spa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..
No-spa 2010.03.11 17:41:50
@lelkylola: jófej? ha jó fej lenne nem asszisztálna ennek a tolvaj bandának.
Ma ismét gazdagabb lett a magyar politikai kultúra. Ha jól sejtem, először írta le egy jelenlegi országgyűlési képviselő a vele ellentétes nézeteket vallókról, hogy "tetű" és "féreg".  erre gondolt a képviselő úr.  A dolog kissé az…..
Varánusz Pinológus újratöltve! 2010.03.07 08:00:00
Egy vezérhím mindig falkája éke-dísze marad, vesse őt bárhová az élet.Legyen akár itthon háttérben munkálkodó bábos, aki a kirakatembert mozgatja hátulról, vagy maga is kirakatember az Európa Parlamentben.Kovács László pályafutása alatt volt már mindkettő. Szerepeit…..
Scienceroll.com nevű blogom másodszor nyerte el az orvosi blogok világversenyének legjobb orvosi technológiai/informatikai blog díját.Ez a legfontosabb verseny, ahol egy orvosi témájú blog megmérettetheti magát. Ezt írták a verseny szervezői: For the second year in a row, Bertalan…..
No-spa 2010.02.20 21:43:45