Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szines kacsa

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszélünk egy 2 éves átmeneti időszakról a népszavazás után és annak a megújításával kapcsolatos nehézségekről. Minden elemzés ebből indul ki. A véleményem szerint azonban a helyzet ennél biztosan lényegesen bonyolultabb. Ugyanis a kilépés kapcsán legalább 3 szakasszal kell számolni. Mert a mostani…..
szines kacsa 2016.06.25 12:27:43
@midnight coder: Igazad van. Részben, mint minden, ami általános - nálam is. Én az egész történet - és most messze megyek: - alapjának azt tartom, hogy a Föld társadalmai tk. a technika fejlődése során tanul, globalizálódik, szaporodik (!) és el akar 'férni' - amihez talán van valami joga is. És ezt akarva akaratlanul, de tudomásul kell venni ami egyes embereknek, ideológiáknak netán 'vallásoknak' piszok nehéz. Tehát lehetsz 'libsi' ,'náci' , 'zsidó', ' konzervatív hazafi' - tök mindegy. Együtt kell megoldani. Európában is.
“Nézze, én egy egyszerű háziasszony vagyok…” - mondta Lévai Anikó múlt héten az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági mézeskalács-sütésén a 24.hu kamerájába. Azt nem tudjuk, hogy Orbán Viktor feleségét is Habony Árpád látja-e el kommunikációs tanácsokkal, de azt…..
szines kacsa 2015.12.05 16:55:19
@Sebestyén Mária: Gyűlölködés... És Te még élsz...!