Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valami3a

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több hete történt - nem írtam róla azonnal, vártam, hogy kiderüljenek részletek - hogy egy Rudy Eugene nevű ember az utcán meztelenül őrjöngött, és rátámadott egy Ronald Poppo nevű emberre, akinek egészen elképesztő módon lerágta a fél arcát. Poppo túlélte az esetet, de…..
valami3a 2012.06.24 01:05:19
@Hunor Levente: Te sem olvastad vagy analfabéta vagy.
Megsúgom, ez nem a Bibliában van. Ezt én mondom.
valami3a 2012.06.24 01:18:06
@Hunor Levente: "Máshol már felhoztam: írják le végre egyszer rendesen a korrekt értelmezést, amit csak ők tudnak belőle kihámozni, ha terjedelmes is, hogy ne kelljen örökké értelmezgetni"
Ezzel egyetértek, bár tudtommal sok olyan mű elérhető ami Biblia magyarázat amik megközelítőleg azonosan értelmezik a Bibliát(persze ha pl.: a katolikus magyarázat és a zsidó eltér kicsit(tudom hogy a zsidóknak csak az Ó van meg, és nem így hivják).én még nem olvastam ilyet, bár nekünk is van. A katolikus hit egyik alap dolga hogy misére megy az ember, mert kell, sok ok miatt, a misén elmondják hogy miről szól ha valaki katolikus, vagy gondolkozik azon hogy megtér (esetleg érdekli) az elmegy egy két misére, és máris sokkal tisztábban látja a dolgokat. Én hiszem hogy az én vallásom az igazi, és azt is tudom hogy mindenki ezt hiszi(még az ateista is). Látom te tudsz értelmesen vitatkozni, nem mint egyesek, ennek örülök.
Elnézést hogy külön kommentekben válaszolok.