Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaknorissz

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
 Sajnos rossz hirt kaptam... A hungaroringes motoros pályanapok veszélybe kerülhetnek. Most beszéltem (Bulcsú) Rezsővel, jelenleg úton van Bol'Dor-ba. Szomorú hangon mondta, hogy Április 30-án felhagy a nyílt napok szervezésével. Timinek és Katinak (két munkatársának) is fel…..
csaknorissz 2011.04.14 12:05:28
@Ratnet:
mikor is épült a RING?? 25 éve??kb.
akkor ez nem mostani probléma,amit te mondasz-engedélyeztetési eljárás,stb...- ennyi erővel,semmiféle versenyt nem lehetne rendezni rajta!!Ez hülyeség!!Ez egy tipikus magyar baromság,minden pályát általában úgy építenek,hogy valamiféle infrastruktúra azért legyen a közelben-falu,város,település,stb-ennyi erővel,akárhol építik meg,mindenhol bele lehetne kötni valamibe!!
csaknorissz 2011.04.14 12:35:44
@Ratnet:
..gondolom akkor te Szilason laksz!!
..az hogy fejőstehenet láttak belőle,ismételten hülye érv!!Mégis miért építették volna??Hogy csak nézegessék szépen,hogy de fasza versenypályát építettünk,de nehogy beengedjünk ide valakit,mert akkor még használni fogja!!
..és igen,régen volt ott egy francos nagy semmi,erdővel,és 3db forrással-3as forrás,a neve-amiből 2 kiapadt,1 még mindig él,és ki is folyik onnan szépen.Ennyi erővel,sehova ne építsünk semmit,mert mindenhol volt valami,egyszer régen!!Ez sajna ilyen,kezd betelni a föld!! ..de ez már egy más téma,nagyon nem ide tartozik!!
csaknorissz 2011.04.14 12:59:42
@Lacaca:
..igen,ez sejthető volt!És még a LMCS is nagy cimborájuk,az mindent megmagyaráz velük kapcsolatban!!
A Frankfurti Autószalonra készült el annak idején (1980) ez a teljesen gyárinak mondott E23 Touring (mert a BMW-sek ugyanolyan idegrángást kapnak, ha lekombizzák a touringot, mint a mercisek). Párjával együtt mindösszesen két darab pontosan ilyen autó létezik a világon, 735i-ből…..
Én csak így hívom a testfestést...és utálom amikor a testemre szárad a festék!Amit mégjobban nem szeretek az az, amikor le kell mosni! Ez ennél az alkotásnál fél napomba került! Arról nem beszélve, hogy a bőrömet két napig hidratáltam utána!:)De megérte!Sokszor festettek már…..
Az egyik kedves ismerősöm azt mondta, hogy szerinte a szex hízlal...gondolom, ezért nem hajlandó lefeküdni velem...:):).Ezen feltevését azzal indokolta, hogy Ő szex után zabálni szokott.Nem tudom ki, hogy van vele?! Szex után én általában elalszok, főleg ha annyira jó volt...hogy az…..
Előjáróban annyit, hogy a kedves Tv2, és én közöttem még semmiféle megállapodás nem született! Holnap fogunk leülni és tárgyalni az ügyről és remélhetőleg születik valami kedvező kompromisszum! Ne izguljatok! Nem hagyom magam könnyen! Münchenbe voltam,…..
  Elegem lett...elutazok!  Nyugi!  Olyan "fricskát" mutatok a  www.tabutv.hu -n, hogy elájul mindenki! Szükségem van egy kis nyugira! Itt mindenkit nagyon szeretek! :) Hétfőn jövök...addig türelem!:( Judyka..
A mai napom egy kicsit félre sikerült…Reggel a Mokka c. műsorban kezdtem, mert behívtak egy olyan témában, amiről azt hittem sok embernek segíteni fog, ha beszélek. Hát! Nem így történt. Beültettek élő adásba, ahol egy teljesen más témával kezdtek el foglalkozni,…..
csaknorissz 2010.03.08 21:53:55
@judynero: szerintem? megvan a saját véleményem a magyar bulvár médiáról! igazából említésre sem méltónak tartom sokukat!!azt gondolják hogy a képernyő sebezhetetlenné és mindenki felettivé teszi őket!de ez csak a saját szánalmas téveszméjük.
                       "Az élet az ma csodás dolog,És én hozzá idomulok,Ezért vagyok őrült, kicsit őrült.A tapétával megpróbálok összebújni,S nem ártani…..
csaknorissz 2010.03.05 19:19:06
" Minden férfi egyforma. Csak az arcuk más, hogy ne keverjük össze őket." ( Mariliyn )" Mindegyik ugyanolyan. Az ideális a Marson él." ( Judy)     " Csak meztelenül érzem fesztelenül magamat..." ( Marilyn…..
Marilyn Monroe reinkarnációja vagyok.Eddig is sokan néztek hülyének… de ma mindenki annak fog nézni. Marilyn Monroe, alias Norma Jeane Mortenson, és az én életem szinte kísértetiesen hasonlít. Neki az édesanyja került elmegyógyintézetbe, nekem a…..
Aki kitalálja ki ez férfi a képen, az egy ajándék Pornósztár Dvd Magazinnal, két darab dedikáló kártyával, és egy általam aláírt tangácskával lesz gazdagabb!!!Kicsi információ róla: VÉGRE HAZAJÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!! Sokan szeretik!!!!!! Rossz fiú!!!!! Sokat…..
csaknorissz 2010.02.28 13:52:37
Az új társam a színpadon, Stefania Bruni.Már sok képet láthatatok róla, de most itt van egy, amit tegnap találtam a neten böngészve.Stefaniával nemrég voltunk egy közös fotózáson is...érkeznek a képek hamarosan!Nagyon boldogok vagyunk, mert rengeteg felkérést kaptunk a…..
Egy pár nap kikapcsolódás nekem is jár...de szombaton az Elemi Ösztönök éjszakáján, ott leszek.:):) Már nagyon várom!Újra kékes-fekete lett a hajam. Úgy nézek ki, mint egy indián...:) De azt mondják, ez vagyok én!Letörtem a kocsim tükrét...szűk volt az utca és hapciznom…..