Regisztráció Blogot indítok
Adatok
micigli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv, Ezt dobtam össze ma délután munka helyett, mert ilyen még nem volt. Ha nem teszitek ki, beégek az öcsém előtt, szóval előre is kösz. /Ez eleddig a legszebb kérés, amit valaha kaptunk. - M.T./ Sadwick   Modoros forgatás Gyönyörű fővárosunk utcáit járva gyakran…..
micigli 2012.04.14 13:08:37
@Dzsoni Kráncs: Ama ikrek neve: Spáh ikrek...
micigli 2012.04.14 13:02:33
@Dzsoni Kráncs: Ama ikrek neve Spáh ikrek volt
Arról engem már senki sem fog meggyőzni, hogy ezek időre elkészülnek: elvileg április vége az átadási határidő, de az tisztán látszik, hogy itt még bőven lesz min dolgozni a következő hetekben, hónapokban. Hogy mást ne mondjak, a villamosközlekedésnek elvileg még 2010-ben…..
micigli 2011.04.28 18:18:58
@bestpixel: Na, ezt már nem hiszem, megint egy hülye városi legenda. Én ebben a sarokházban lakom a Madách téren, a bank fölött, a ház kimondottan jól áll anyagilag, mi javíttattuk ki az oszlopokat, stb. Szó se volt járdáról.
Már jó ideje fut a Budapest legszebb lépcsőházai sorozat, és ez alatt rájöttem egy egyetemes igazságra. A lépcsőházakba bejutni könnyű. Legalábbis rendes ruhában, megnyerő mosollyal felszerelkezve.Én ugyanis általában vasárnap délidőben szoktam menni lépcsőháztúrákra, és…..
Piroslap Búcsú Dávid Ibolyától 2010.04.11 23:20:00
Dávid Ibolya lemondott. Korrektül vállalta a vereség következményeit. Az utolsó időben nagyon sok támadás érte. Ezek egy része igen méltatlan volt. Azok a jobboldali véleményformálók, akik egy szót se szóltak a liberális Orbán jobboldali fordulatához teliszájjal…..