Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nilak

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a kormányzás célja?Az-e, hogy a nép zömét jobb, sikeresebb jövő felé vezesse, vagy az, hogy egy szűk, hatalmi ambícióktól és/vagy saját anyagi érdekeitől fűtött csoportot megtartson pozícióiban?Elvileg mindkettő lehet – csak az utóbbi sokkal kellemetlenebb az…..
„Gratulálni jöttem, mert ön rendkívül ügyesen hiteti el a magyarokkal, hogy fontos az, amit gondol és tesz. Hogy múlik azon bármi! Nagyon tehetségesen csinálja.” Frei Tamás új könyvében az orosz Gazprom elnöke ezekkel a szavakkal kezdi ultimátumszerű mondandóját,…..
nilak 2010.12.11 16:14:27
Jelentkezzen az, akinek ellopta Orbán Viktor a nyugdíját! A probléma az, hogy a mai fiatalok nem akarják fizetni a mai nyugdíjasok nyugdíját, hanem elvárják az államtól, hogy a kötelező nyugdíjjárulékukat az állam fizesse be helyettük a nyugdíjkasszába, hogy Ők ezt az összeget magánvagyonként saját számlán gyűjtögethessék. És akkor azt mondja a pénztártag, hogy ez az ő magánvagyona, ne nyúlja le azt senki. A magánkasszába átirányított pénz pótlása viszont hiányt generál, mert a jelenlegi 80%-os hiány már tovább nem növelhető. A magánkasszába való gyűjtögetést tovább már nem tudja finanszírozni az állam, ezért döntött úgy, hogy mindenki fizesse be a saját nyugdíjjárulékát oda, amiben megbízik. Aki a pénztárakban bízik az oda, aki az államit tartja biztonságosabbnak az oda. Ezután már mindenki onnan várja a nyugdíját, ahova a nyugdíjjárulékát befizette. Öngondoskodásképpen pedig nyitva áll a magánnyugdíjkassza. Tetszik tudni az öngondoskodás azt jelenti, hogy a leadózott és a járulék befizetése után, a jövedelméből mindenki saját tehetsége szerint takarékoskodik, és nem úgy, hogy amíg ő gyűjtöget, addig az állam fizeti be helyette a járulékát. Amikor pedig az állam már nem képes fizetni helyette, akkor a pénztártag megsértődik és tolvajt kiált. Gondolkodjanak el, hogy hogyan gyűlt össze a magánkasszába lévő vagyonuk, nem úgy, hogy a 8%-ot nem a nyugdíjkasszába fizették, hanem átirányították saját számlájukra? Akkor ki lopott itt kitől?!
"A Robin Hood-adó [enegiaipari különadó] bevezetése csak tovább növelné családok költségeit" László Tamás, a Fidesz szakpolitikus, 2008 Orbán szerdán új, egyes szektorokat érintő különadókat jelentett be. Sok érvet fel lehetne hozni ez a különadó ellen, ami…..
Molnár Gyula ügye több, mint 1000 napja húzodik. Most lett nagyon sürgős az ügyészségnek, hogy a szóvivő (!) személyesen kézbesíti az idézést. 7 Fideszt érintő ügyben azonban nem akar mozdulni az ügyészség.1. A Kubatov-ügyben meglepő gyorsasággal, mindössze 5 napon belül…..