Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoAk

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutatni jó, felfedezni még jobb. Soha nem feledem, amikor nagyapámék poros, tolnai padlásán retkes zsákokat bontogattam, húsz-harmincéves Autó-Motorok után kutatva. Van, aki hozzám hasonlóan csak gyermekként régészkedett, de akad, aki felnőttként is átélheti a csodás…..
Belsőség Szerpentinek királya 2010.04.26 08:37:00
  Talán korainak és elhamarkodottnak tűnhet a kijelentés, miszerint a Mégane RS az idei év legjobb hot-hatch-e, de az biztos, hogy erősen ott van az élmezőnyben. A pancser franciák mi? Vélemények az azonos című írásunkról...
SoAk 2010.04.26 16:50:21
@phrascarica: Bocs, igazad van, csak 698ccm . Nem a 7. diffi van alatta ,csak a 2. lesz , 1 év alatt .

"hát tudod út is kell hozzá, a sportautóknál elég ritka a lágyhangolásu."

Egy "sportautó" (hahaha ) alatt nem azért jó a futómű mert kiveri a fogtömésedet . Most kezdhetném magyarázni ,hogy miért, de tudod te használni az internetet, ha kiváncsi vagy utána olvasol .
SoAk 2010.04.26 16:59:09
@phrascarica: Az volt a bajotok ,hogy mennyire nem is jó az RS , meg nem is a szerpentinek királya meg a többi és ,hogy a lotus mennyivel gyorsabb . Van olyan lotus ami sokkal gyorsabb, kétszer ennyiért . Amúgy értem a lotus lényegét , csak az nem ér meg annyit amennyit, akkor már egy profi gokart meg mellé egy sti vagy egy evo (nem új persze ) és akkor én is jól laktam meg a kecske is .
SoAk 2010.04.26 17:01:50
@phrascarica: Már miért lenne 1 éves ? :D Talán azóta van nála, nem ?:D De az előző kommented alapján rájöttem ,hogy felesleges az eszme cserénk . Ja és természetesen kamuztam ,hogy van az igen közeli ismeretségi körömben egy smart, mert igazából nincs is , azt sem tudom mi az .