Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OroszvariPeter

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A szomszédvár szervezésében flashmob volt a Kossuth téren: spontán tetszésnyilvánítással emlékeztünk meg a kormány eddigi rövid, ámde érdemdús működéséről (az örömünnepnek külön aktualitást adtak a hétvégi és mai események). Örömömet (és a szervezőkét is)…..
OroszvariPeter 2010.07.19 23:47:25
Az ízléstelen bunkóság pártfüggetlen. Más halálával viccelődni számomra akkor is aljas dolog, ha egyébként a vicc alanya nem tartozik a kedvenceim közé. Választásra készülő politikustól meg azért különösen súlyos hiba, mert az ilyesmi nagyon jó fegyver a másik oldal kezében, és jogosan: ne…..
OroszvariPeter 2010.02.10 21:52:05
@Fedor: tehát magad is azt gondolod hogy túllihegett volt az egész, értem, ezt csak a postban felejtetted el kifejteni. Korrekt.

A többit értem, elfogadtam, mea culpa.
OroszvariPeter 2010.02.10 21:54:05
@Fedor: egyébként érdekes kérdést feszeget az utolsó hozzászólásod.

Szerinted hol kezdődik a magánélet határa egy ,,közszereplőnél''?
OroszvariPeter 2010.02.10 22:22:50
@Fedor: és ezt korrektül le is írtad a postba?:)
Durvul aminek durvulnia kell, kapjuk az ívet mi, panellakók is, néha a tetőt vinnék el a fejünk fölül, hogy aztán néhány ifjúszoci gúnyolhasson bennünket dobozlakóknak (kép mellékelve, ott, ahova való, a legalul). Orbánról meg az évértékelésen derül ki, hogy lakott ő még…..
OroszvariPeter 2010.02.06 18:39:10
@Telepi János: societas.hu/hirek/nem-hagyjuk-hogy-az-mdf-legkalapaccsal-rontson-neki-paneleknek - ezt olvasd a képhez... A ,,traktorra'' egyébként az volt írva: az MDF budapesti elnöke. A prolizást meg patkányozást viszont kikérem magamnak, eddig ezt egyedül Te ejtetted ki a szádon. Magyarázkodni pedig nincs miért, nem volt humoros a sajtótájékoztató, keresd elő mondjuk az M1 aznapi Híradót.