Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pellionisz Andras

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl vagyunk Marik Sándor budapesti könyvbemutatóján is. A múlt csütörtökön még Nyíregyházán, a megyei könyvtárban beszéltem az Árnyalatok című kötetről, tegnap viszont a szerzővel beszélgettem - ezúttal már moderátorként. Szerepvállalásom aligha teszi lehetővé, hogy…..
Pellionisz Andras 2014.04.02 02:58:46
Hogy "mi fán terem az élet geometriája" magyarul a www.junkdna.com/origo lapon, míg sokkal bővebben a www.usa-siliconvalley.com , www.hologenomics.com és www.fractogene.com valamint www.holgentech.com lapokon található igen bő anyag (többnyire szakszöveg, de pl. az Origo 2006-os remek cikke laikusoknak íródott, magyarul, közérthetően - bár az akkor sajnos elmulasztott lehetőség óta akkor még szinte elképzelhetetlen módon bővült). Mint említettem a reggelizőasztalnál, a genóm informatika ma már a Samsung, Sony, Siemens, GE Health, Google, Apple (stb) mértékű cégek világgazdasági szintjén van. Hozzátenném, hogy az "új EU" térségünkben pl. Észtország, Románia igyekszik talán legsikeresebben. Pellionisz András, az MTA doktora elérhető a holgentech_kukac_gmail_pont_com drótpostán.
Képzeljük el a következőt. Feltöltjük orvosi adatainkat (gyógyszerérzékenységek, előző kezelések, betegségek, stb.) a Google Health vagy a Microsoft Healthvault ingyenes egészségügyi nyilvántartó rendszerébe. Illetve volt genetikai tesztünk a Navigenics-nél vagy a 23andMe-nél,…..