Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deni1

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munka törvénykönyve: "142/A. § (1) Az egyenlő, illetve egyenlő értékűként elismert munka díjazásának meghatározása során az egyenlő bánásmód követelményét meg kell tartani. (2) A munka egyenlő értékének megállapításánál különösen az elvégzett munka…..
deni1 2011.09.29 19:25:40
@Sarkalatos hozzászóló:
Sarkalatos csak életben akarja tartani az oldalt én így látom. 8EZÉRT A TÚLZOTT ELFOGULTSÁGA)
Azért hald a véleményt is.
Vidéki tanár ismerősöm (matek,fizika gimi tanár) márkás ruhába jár és napi sörét megissza. Tanár társa meg is jegyezte neki, hogy Ő nem teheti ezt meg. Mire a matekos felajánlotta neki,beveszi a buliba amiből neki minderre jut. "Tudod , hogy én disznó tartással is foglalkozok ,ez sok melóval jár etetés, trágyázás stb ha ezt vállalod neked is jut mindenre. Vállalom! Vállalom!- mondta a másik, mikor kezdün?.
Tudod,hogy a városből ki kell jönnöd a faluba (ahol lakik) a reggel félnégyes busszal kijössz, mert négykor etetünk, akkor a fél hetessel vissza tudunk menni, hogy a nyolcas órakezdésre az osztályba tudjunk érni . Másnap hajnalba a lányom matek tanára hiába várta a kollegáját. Úgy látszik ő csak a sört szerette volna az egészből. EGYÉBKÉNT EZ EGY MEGTÖRTÉNT IGAZ TÖRTÉNET. Egyébként pedig vidéken semmi sem olcsób még a TESÓ stanglija is majd másfélszer drágább.
Gyerektrend Kisasszonyok 2010.02.02 10:15:00
Lucy Enfield és Sophie Worthington romantikusan elegáns, nemes anyagokból készült kelméit már dicsérte ehelyt felhasznalo kollegina, most pedig farsangra való ruháikból válogattunk.Ilyentájt ugyanis a legtöbb, nagykönyv szerint működő apró nőszemély álma legalább egy álló…..