Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emmuska

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi hírek:1. Egy pécsi munkanélküli szándékosan ellátatlanul hagyta beteg nagymamáját, csak hogy az asszony halála után néhány hónapig felvehesse annak nyugdíját.2. A budapesti kormány szándékosan ellátatlanul hagyja a következő generációkat, csak hogy néhány hónap…..
emmuska 2010.11.27 22:13:21
@Kalmár: ez egyszerűen elképesztő, ember maga hol élt? 1998-2002-ig ki volt hatalmon? Ha a Fidesznek annyira nem tetszett a manyup miért nem törölte el. Állandóan a 8 évvel takarózni dögunalom. Mellesleg 8 évig mindenre nemet mondani, a parlament mellé járni /vagy az nem munkahely?/ ahhoz nem kell jogi doktorátus. Én életemben munka nélkül egy forintot nem kaptam, de nekik ez jár!! Hát egy frászt.
Nem ebben az évben történt, de megosztanám a Szent György Kórház Tüdőgondozójában szerzett tapasztalataimat a kedves olvasókkal. Nagymamám került erre az osztályra, miután rosszindulatú daganatot állapítottak meg nála. A mamám 71 éves volt, teljesen önellátó, szellemileg…..
emmuska 2010.07.11 23:38:41
@Irise:
Egészségügyben dolgoztam harmincnégy évig, nem vagyok orvos, sem ápolónő. Láttam a hihetetlen munkát, amit a kollégáim végeztek, a kolléganőmmel együtt tettük tisztába a nagynénémet, aki 90 évesen agyvérzés után a rehabon feküdt. Ő volt az egyetlen családtag akit muszáj volt kórházba vinni, hiszen csak így volt halvány esélye hogy javuljon az állapota. Nem gonoszságból vittük be, reggeltől estig mellette voltam.
Egyébként édesanyámat amikor megmondták, hogy menthetetlen én hazavittem. Otthon halt meg. Férjemmel odaköltöztünk hozzájuk, hiszem apám magatehetetlen volt pelenkázni, etetni, ápolni kellett. Nem volt könnyű, de nálunk ez a természetes. Három nagybátyám is otthon halt meg a családja körében. Azt hiszem, ha lehet mindenki ezt teszi. Nem szabad elítélni azokat, akik hisznek abban, hogy a kórház segít, hiszen ott szakszerű ellátás van, nem mindenki meri vállalni, hogy otthon Ő nem ért hozzá és rosszul látja el a beteget. Ilyet is olyat is láttam.
Nekem erről az a mese jut eszembe, amit gyerekkoromban olvastam, hogy a család vacsorához ül és az öreg dédit a kisszékre ültetik a sarokba, és fatálat, fakanalat adnak a kezébe. A gyerek megkérdezi a szüleit miért csinálják ezt. A szülők azt válaszolják, hogy úgyis összetöri a porcelán tányért. Kisgyerek másnap a szüleinek is fatányérral terít, mire azok elszégyellték magukat. Amilyen mintát mutatunk olyat kapunk vissza. Természetesen én sem örülnék, ha a gyerekeim terhére lennék betegen, de úgy nőttek fel, hogy látták a kórházi munkámat és remélem jó emberek lettek. Köszönöm.