Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirjam*

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Kedves Szülők! Szeretném felhívni a figyelmet, hogy évnyitó ünnepségünket szeptember 1-én, 9 órakor tartjuk az Aulában... - Elnézést, hanyadikán? - Elsején. Ezzel kapcsolatban még annyit, hogy... - Elnézést, melyik hónap? - Szeptember. Amikor megérkeznek... - 2010?…..
mirjam* 2010.07.12 22:15:48
@scsaba1: igen, mindenkinek vannak sérelmei. Én egy átlagos vidéki iskolában voltam tanárgyerek. az osztálytársaimnak is nagyon szar lehetett, mert nem tudtak normálisan viszonyulni hozzám (bár én akkoriban magamat sokkal jobban sajnáltam, mint őket). Vagy mindenki a legjobb barátomnak igyekezett feltüntetni magát, vagy pedig összefogtak, és kiközösítettek. Ez úgy nézett ki, hogy mondjuk kedden reggel bementem az osztályba, köszöntem, de mindenki levegőnek nézett. az volt a legrosszabb, hogy ezeknek a kiközösítéseknek soha nem volt racionális okuk, úgy értem, soha nem akkor csinálták, amikor előzőleg bunkó vagy szemét voltam valakivel közülük. Gyötrelmes volt.
 -Jancsi bácsi! Te BKV-n? -Ó, előfordul, édesapám. Kinézek a Margitszigetre - a Ancsáék ott vannak a gyerekekkel, aztán megnézzük az állatkertet meg miegymást. Végre szép az idő. Neked meg aztán jó törkölyszagod van, mint a Matula bácsinak -  csak nem kocsmából?…..
Kedves Tibi,saját és ismerős szülőkről mintázva megírtam a Netfüggő szülő jellemrajzát, ha alkalmasnak találod, tedd ki. Amennyiben poszt lesz belőle, kérlek, említsd meg, hogy az írást nem csak a saját példák, hanem ez a fergetegesen vicces és végtelenül megható rövidfilm…..
Az IT-vezető és ikonikus hősünk, a Kérges sikereit követve Pierre Woodman visszatér hozzánk- a többit elmondja Ő. Szervusz Tibor! Én már régen tudom, hogy notórius készpénz-nemhasználó vagyok, viszont ilyen minőségemben gyakran összehoz a sors egy csomó nem tudatos…..
mirjam* 2010.04.14 22:57:21
@soldat: vagy nem csal adót :)
Sziasztok!  A Control Freak (Irányításmániás) után feleségem megesküdött, hogy bosszút áll. Nem ijedtem meg, jogász, képes olyasmiket is leírni, hogy olvasásra alkalmas fényű olvasólámpa. Ha elkezdene valamit megfogalmazni, valószínűleg soha nem érne a végére,…..
mirjam* 2010.03.02 16:47:58
@bokapiri: nem 1849-ben inkább?
 A horgász és a drogos gyerek után ahogy ígértem, A. folytatja - nem mindennapi témákkal. A háromnevű ember létezésének (az öröklött három néven túl) általában nagyon prózai oka van: nem tetszik neki az eredeti neve. Túl rövid, túl snassz, esetleg mind a kettő…..
mirjam* 2010.02.17 11:31:39
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: hát igen, a dr-nék :) de nekem a Kováchok is nagyon tetszenek.
mirjam* 2010.02.17 17:16:54
@nyílméregbéka: Nem igazságtalan. Mindenki tudja, mit jelent az elöl dr. meg a hátul dr. Meg különben is überciki a dr-rel villogni.
Modorosblog A politikai elemző 2010.02.15 07:00:00
-Kedves nézőink, szeretettel köszöntjük Önöket a TV Replika Választ-út című műsorában, hasonlóképpen melegen üdvözlöm a stúdió vendégeit: dr. Cservenyi László politológust, a Budapesti Műszaki Egyetem politológia tanszékének vezetőjét - valamint dr. Loisztl Ottót,…..
Figyelem! A mai posztot nyomtatott formában megtalálhatjátok a UNIT Magazin hamarosan megjelenő számában, szép színesen illusztrálva - keressétek, vegyétek el jó ingyen! Addig pedig:   -Cíjja Kingusom, hát mizújs? Bocs a késésért, de leesik egy kis hó, és az…..
mirjam* 2010.02.14 12:58:31
@El Topo (Sgt. Elias): Hát igen, a rózsaszín üveggyapot. Meglepően sok embernek van olyan enzimje, ami ezt is lebontja.
Modorosblog A forgalmi vizsga 2010.02.05 07:00:00
  -Pulsay Krisztián, tessék. -Szevasz Krisztiánkám, oktató József vagyok. -Á, jó napot kívánok, Józsi bá. -Szia. Azért hívlak, mert kiírták a forgalmi vizsga időpontját - jövő hét kedden, reggel 9-re kellene valahogy elkéretőznöd az iskolából. -Nem gond, Mutti ír…..