Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tojjadnekii

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Orbán Viktor egy ma reggeli rádióműsorban a felsőoktatási rendszerrel kapcsolatban kifejezte azon véleményét, mely szerint „korrekt, fair az új rendszer". Véleménye szerint a változtatások azért szükségesek, mert Magyarország „termelési központtá” alakul, így…..
Emiksz 10. A Kérdés a válaszra 2011.03.02 14:50:00
 - Üdvözlök mindenkit, gondolom tudjátok, miért hívtam össze ezt a rendkívüli ülést. Az Alkotmányozás folyamatát legitimáló 12 kérdést tartalmazó közvélemény-kutatásunk teljes sikert aratott és özönlenek vissza a válaszok. Szerénytelenül állíthatom, hogy…..
tojjadnekii 2011.03.10 17:12:35
Végre kezd a köztudatba is bekerülni, hogy nem feltétlenül előnyös egy nőnek a tetoválás, főleg akkor, ha igénytelen divatpicsa az illető hölgy. Ennek remek jele a ribancrendszám kifejezés használata a popsi fölött horizontálisan cicomázódó műalkotásokra. Freire…..
Négy dolgozót elbocsátottak a Román Autópályák és Országutak Társaságától (CNADNR), főnöküket, Olasz Ildikót pedig visszafokozták felügyelői rangra annak az esetnek a lezárásaként, ami még májusban történt az román-magyar határ túloldalán, és ami az AC/DC cuccait…..
Angéla csodás ajándékot eszelt ki nekem: beváltotta a legalább egy éve tett ígéretét és lement hídba. Tornászlány volt egykor a szentünk, pár év kihagyás után is simán hozta a gyakorlatokat. A fotókat nézve ugyan nem volt teljesen elégedett: „görbén áll a lábam, nem…..
GP a múltkori biztonsági kamerás poszt kapcsán érdeklődött fenyegetőzött rendőrségi feljelentéssel a Hervisnél. Szíves tájékoztatására küldték az itt látható képeket, illetve az alábbi magyarázatot: Tisztelt GP! Kérdésére, illetve a blogon szereplő beírásra ezúton…..
Oké, ennyire korhatáros anyag még sosem volt az Appleblogon. Sosem. Berakok egy fotót, hogy láthassátok, minél következik SOKKAL explicitebb videó a törés után. Ne kattints, ha nem múltál el 18 éves. Akkor se, ha mond neked valamit az a szó, hogy gentleman, jó ízlés, stílus! Ne…..
Belsőség Rabszolgát keresünk! 2010.02.05 12:56:00
A Totalcar sose volt egy belterjes brigád, ide senkit sem az apukája protezsált. Voltak, akiket fórumokban találtunk, másokat blogokon, mindenesetre ez az első eset, hogy állást hirdetünk. Sokan jelentkeznek nálunk levélben, hogy szívesen írnának autóteszteket – naná,…..
tojjadnekii 2010.02.05 18:38:55