Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czmor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A máriatövis (Sibylum marianum) magas, vaskos, egy-másfél méteres lágyszárú növény. Világoszöld leveleinek fehér erezete dekoratív külsőt kölcsönöz neki. Virágzata bíbor színű (ritkán fehér, a miáltalunk termesztetté is ilyen), mint a bogáncsfajoké. Ezért is nevezi a…..
czmor 2017.09.24 21:15:41
@phaszfej: csoda guszta vagy és honnan tudodmelyik a jó ha sosem csináltad.
Ezekért a történtekért érdemes írnom. Amikor anyák napján felébredve, gyermekem csodálatos üzenete vár a párnámon, és egy gyönyörű, már már mesébe illő életút a gépemen.                          "Az én édesanyám értelmi fogyatékos volt. Senki nem törődött vele, édesanyja halála után.…..
Kedves Blogolvasók! A párommal több mint 7 éve vagyunk együtt. A kezdet nem volt egyszerű, mindketten próbálkoztunk másokkal is, de valahogy mindig egymás mellett kötöttünk ki. Azóta úgy tűnt minden rendben van közöttünk. Már évek óta szerettünk volna gyereket, de sokáig…..
Minden évben készülnek megkérdőjelezhető hitelességű statisztikák a világ legnézettebb sorozatairól, melyekkel nekem csak annyi a bajom, hogy India és Kína nézettségi adatai konkrétan nem szerepelnek benne, így a jóég tudja, melyik helyi szappant nézik nagyságrendekkel többen,…..