Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubbone

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Elintezzuk.hu! Egy pár nagyon gyakorlati kerdessel fordulok hozzatok. Az elso gyerekemmeljelenleg GYESen vagyok , a masodik gyermekemet marc 14-re varom. A Thgyas-tszeretnem megkezdeni febr 14 en, tehat 28 nappal a szules elott ( ha jolszamolom ). A gyesrol ugy tudom igy le kell mondanom,…..
Kedves Szakértők!Jelenleg GYED-en vagyok a kisfiammal, de tervezünk második babát és azellátásokról szeretnék érdeklődni.A helyzetem a következő:- 2000.12.18.-tól határozatlan szerződésű munkaviszonyom van egy cégnél(bruttó bérem 289300 forint, ebben már benne van a 2009-es…..
bubbone 2010.02.06 17:32:48
@elintézzük.hu: Kedves elintezzuk.hu,

Nehany gyakorlati kerdesem volna. Jelenleg GYESen vagyok elso gyermekemmel, masodik gyermekemet marc 14re varom. Szeretnem a Thgyas-t elinditani 28 nappal a szules elott, ami ugye feb 14 ( ha jol szamoltam ), es ha jol tudom, a GYESt ilyenkor vissza kell mondani. A kerdesem az , hogy ezt mi modon, es mikor kell megtennem?
Ezen kivul az erdekelne meg, hogy az anyasagi tamogatast, es a masodik gyerek utan jaro csaladi potlekot mikor es hogyan kell igenyelni.

A valaszukat elore is koszonom,
Bubbone