Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Opopanax

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
Miután összehasonlítottuk a királyi esküvőt az átlag esküvőkkel és megtudtuk mennyibe is került, íme egy összeállítás ki, mennyivel járult hozzá a nagy eseményhez!Nagyításért kattints a képre!..
Opopanax 2011.04.29 23:50:54
@Kohn Troll (Altdel): Azért, mert ott lakik a nagybátyám. Az meg magyar.
Na.
A magyar billentyűzeten igen könnyen gépelhető nevű qwertzu vetett fel egy KRESZ kérdést. Szerintem 100-ból 99 autóvezető simán felgyorsít 90-re a település végét jelző tábla mellett elhaladva. De lehet, hogy mégsem ennyire egyértelmű a helyzet? Rendszeresen olvasom,…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
Opopanax 2010.09.08 08:48:45
Subba Kínzó kérdés: Rolls Royce 2010.07.19 10:15:00
Ki az, aki szerencsétlen helyzete és ismerősei tanácsa ellenére még most sem hajlandó megszabadulni ettől a feltűnő (matt fóliáztatott) Rolls Royce-tól?..
Opopanax 2010.07.20 08:18:06
László akciós mobiltelefonját túl akciósan adta el neki a Vodafone. Amikor felhívták az üzletből, azonnal bement, és mivel további 11 ezer forintot szerettek volna kisajtolni belőle, inkább visszaadta. Legközelebb. Tudom hogy sikeres ember már nemlehetek hiszen 3 db vodafone…..
Opopanax 2010.05.11 07:52:25
Béla szomorúan tapasztalta, hogy fél éve töltögetett Shell-kártyája a Mekiben egy darab kis hamburgerre fussa: Körülbelül azóta volt egy üzemanyag-töltőállomásos pontgyűjtőkártyám, mióta bevezették. Régebben nem igazán használtam, csak a port fogta a fiókom mélyén.…..
Keményen nyomják a Counter-Strike harcosok Kínában. Egy Jilin tartománybeli netkávézóban múlt kedden összekapott két CS-s, egyikük wallhackkal vádolta a másikat, vagyis azzal, hogy olyan cheatet használt, amivel átlátott a falakon (és így látta, hogy merre mozognak a ték és a…..
Opopanax 2010.03.25 11:11:02
Tegnapi posztunk élesítése előtt nem sikerült konkrét válaszra bírni a nemzetközi sportszergyártót, akkor most mennyire indították ők a népi utcaifoci-mozgalmat. Mára kaptunk egy levelet, amiben Pánczél Szabolcs marketingvezető (egyelőre) elhatárolódik a népi…..
Speedet majdnem levette 5 ezer forintra egy argentin mezes, mobiltelefonos fickó a buszon, aki azt állította, hogy ellenőr, és éppen rendőrt hív a következő megállóba. Gyanús, nagyon gyanús. Aki arra jár, tartsa nyitva a szemét, fényképezze le telefonnal, ha nagyon bátor, tegyen…..
Egy utcai papucs utáni nyomozás során döbbent rá K. arra a közhelyre, hogy kicsiny hazánkba nem érnek el drágább termékek, csak a középszart forgalmazzák, mert azt viszik a népek. Illetve, ha mégis van, akkor mintadarab egy példányban, amit általában már lezúztak a t.…..
Opopanax 2007.07.02 15:20:42
Azt hittem, a Corvin áruház vevőmegsemmisítéssel fenyegető cetlijét évekig nem fogja senki nemhogy überelni, de megközelíteni sem. Erre a fenti képet találtam kedvenc mávos blogunkon. Énekeljük együtt a Brown Girl in the Ring dallamára: Mocskos utasok, salalala-la. Hajtás után…..
Az alábbi eset nem zárult mondjuk veréssel, vetkőztetéssel, vagy testüregellenőrzéssel, sőt kiderült, hogy olvasónk ártatlan, a sztori mégis hátborzongató részletességgel példázza, hogy oda nem figyelésből/szenyaságból/csak úgy hogyan szívathatnak meg bármelyikünket a…..
Egy újabb mulatságos szolgáltatói levél következik, amelyben az Emberarcú Energia megkérte Zsoltot, hogy ezentúl kötelező jelleggel válassza már az átutalásos fizetési módot, és ezt az erre kijelölt formanyomtatvány kitöltésével tegye meg, és még ajándékcsomagot is nyerhet…..
Jó a kedvünk, úgyhogy nem rontjuk el az Önök szórakozását és nem idézzük be az összes lehengerlő szöveget minden idők egyik legjobb vállalati himnuszából, hadd maradjon felfedeznivaló. Kedvcsinálónak annyit azért el kell eresztenünk, hogy „A teli tárca csak álca /…..
Subba Lovagmetál 2007.06.22 14:34:00
A véresen komoly rockerség még 2007-ben is nagyon vicces tud lenni. Az Ossian Tél hercegnője klipje egy csodálatos rock népmese egy marék szerepjátékos, és a Lancelot személyzete által előadva. "A Tél hercegnője az album lírai dala, egy szerelmes vallomás. Rubcsics…..
Opopanax 2007.06.23 02:44:42
Opopanax 2007.06.23 02:45:22
Eddig az volt a véleményem, hogy a Sony Ericsson J220i egy igazán szar telefon, amiből még egy számot is kínszenvedés előcsalogatni, de most kicsit megenyhültem. Szentendrén voltunk focitornán, és a gyerekek autóba pakolása közben a készüléket feltettem a kocsi tetejére, oszt ott…..