Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolti-a-cool

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sikerült fürdés közben elkapnom ezt a fantasztikus nótát. A jellegtelen szövegen kívül egy szó jött át nekem...     Ez pedig a Neccsrüllí. Aki jól számolt, annak pontosan 31 jött ki. Igen, 31-szer hangzik el hogy neccsrüllí, ami kurvára idegesítő.…..
Az első kémfotók után elindult találgatás, hogy egyedi replikákat látunk-e, vagy kisszériás új-Stratos készül a Lanciánál. Az újabb fotók ez utóbbira utalnak. Sok kérdés még nyitott, de az valószínű, hogy az autó a Ferrari 458 technikáját fogja használni.Részletek a…..
A BMW X6 egy crossover? Mit mondjunk akkor az X9 Conceptre, amelyet Khalfi Oussama renderelt le?További képek a CarScoop-on. ..
Zsolti-a-cool 2010.06.30 22:45:43
Szerintem kommentálnom sem kell...a srácok zseniálisak.....
Zsolti-a-cool 2010.06.01 21:22:50
popgenny Az oldal maga... 2010.05.09 10:45:00
 Sikeresen megdupláztuk a tavalyi post-számot. Úgyhogy egy kis magyarázattal tartozunk annak a pár barátnak/idegennek aki idetéved. A szerkesztőkkel és pár közeli baráttal úgy gondoljuk, hogy szükség van egy ilyen témájú oldalra, mert a magyar könnyűzenei élet egy rakás…..
popgenny Let me clear my throat... 2010.04.17 10:46:00
 1969. Prágában egy 20 éves egyetemista, Jan Palach benzinnel leönti és felgyújtja magát a kommunista rendszer elleni tiltakozásul, Neil Armstrong megteszi első lépéseit a hold felszínén. Meghal Brian Jones a Rolling Stones gitárosa, ellenben megszületik Michael Schumacher,…..
 Igen. Minden gyökérnek zenélni kell kishazánkban. Nem csak abból van pénz, hogy lopunk egy jó alapot, vagy dallamot, netán egy riffet külföldről. Kérjünk fel vmi bukszát, lehetőleg mutogassa magát úton-útfélen. Épp a Neofm-et hallgattam most kaja közben és Virág Voksán…..
popgenny My name is Bon...Gibbon 2010.03.29 17:59:00
  Hát nem cuki kis dal? Egyem a szívüket Bonbiéknak. Akkoriban azért kezdtek felmászni a csúcsra, de azért a "Sexepilem" c. nóta erősen hozzájárult sikereikhez.   Kár hogy ez a zene is már létezik. Divine (Harris Glenn Milstead) énekelte fel mégpedig…..
Zsolti-a-cool 2010.03.30 20:10:08
   Nos igen. Ők is lopnak. Érdekes a port.hu-n az Argo stáblistájánál: "Zene: Nemes Csaba". Lehetne ez is: "Zene: Hot Action Cop"...  Sajna ismételten lenyúltunk egy jó alapot. Ezek vagyunk mi, és minél jobban beleásom magam a zenébe annál…..
 Éljen az AFC! Nem elég, hogy Antifitnesztomitól a hideg ráz ha csak megpillantom, mert olyan fejszerkezettel van megáldva hogy ihaj. Hozzá képest a delfin aranyos állat, mert ilyen kis apró fogai vannak. De talán térjünk is rá a zenére...  Először is az AFC-ről:…..
Zsolti-a-cool 2010.03.28 19:06:06
  Na ez most mi a gennyes lófasz? Minek kell ezt? Mi ez a retkes szar hulladék? Mivel ezekről a gyíkokról még nincs semmi adat, így arra hagyatkozom, amit találok a neten...  3 éve alapították ezt a szart valami táborban. Hogy ez most valami szekta…..
   Megjött Lola. Igen. Végre itt van. Hiányzott, mint szar a zsebbe, de itt van. Ha valaki emlékszik még a kis tinilányra, amint énekli: "ünnepelj ma velünk", na azoknak üzenem hogy Lola felnőtt. A klip első 10 másodpercének üzenete: "Hahó! Itt vagyok,…..
Ma este sikerült elcsípnem az új A8 leleplezését a Millenáris parkban. Sajnos a fények nem voltak igazán alkalmasak fotózásra...A nagyobb méretű képeket a szokásos helyen, a hvtm.posterous.com-on keressétek. ..
Zsolti-a-cool 2010.03.25 18:24:49
A Zsaneer Custom Cars ma mutatja be a Budapesti Tuning Show-n a hvtm.hu virtuáltunere, Kallio által rajzolt El Camino-t. Az első verziók óta kissé változott a design, de erről is van képünk. MEG. KELL. NÉZNI! A fotó forrása: V8cars.hu..
Az E-Sphyra egy működőképes versenyautó prototípus, amelyet a francia Belfort-Montbéliard Műszaki Egyetem hallgatóinak csapata épített.További infók és képe a  www.carbodydesign.com/archive/2010/02/e-sphyra-concept/ oldalán. ..