Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikk79

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. KategorizálásKategória: KözösségiAlkategória: Nyílt levélStílus: ForradalmiCélcsoport: Internetezők, ufó hívők és ellenzők2. Felhasználási javaslatEgy kicsi, de lelkes csoport tagja vagy, a magyar ufó-kutatók egyik háttérembere. A szervezet havi gyűléseiről egyre…..
A világ tele van olyan titkokkal és zárt helyekkel, amikről nem is tudunk, vagy ha tudunk, egyszerűen nem tehetjük be oda a lábunkat még ha akarnánk sem. Ez a lista a legjelentősebb helyeket mutatja be a világban, amelyek a nyilvánosság számára zártak és valójában leheteten a…..
raklapfos UFO-k márpedig vannak… 2010.02.01 11:45:00
Én személy szerint ismerek 11-et, illetve, na most a feleségem kettőt… Holnapra pontosan megmondom, hány UFO-t ismerek személyesen. Na de nem ez a lényeg. Most már jó ideje vitatkozik azon a világ, vannak-e UFO-k, vagy nincsenek, ha vannak, akkor ide jönnek-e, vagy nem, és ha nincsenek, akkor…..
UFO? - különös fény és hangjelenség Kamaraerdő felett2010. február 4-én este 22:45-kor kiálltam a teraszra, hogy kiszellőztessem egy kicsit a fejem mielőtt elaludnék..Kamaraerdő felől különös hangot h. A hang először távolinak tűnt, majd fokozatosan erősödött. Nem zúgás,…..