Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agent V

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kulfoldi EASZ sejtek buszken jelentik be: Elkeszult az Alapito Okirat angol forditasa. A forditas reszben (ahogyan azt Bull Ur javasolta) Hunglish nyelven irodott. Agent V.The Unique ActionorganiZation (UAZ) have been founded on the 20th of July 2009, under the leadership of Mr.…..
Egyedi Akciószervezet Jó hír 2010.02.09 14:23:00
 Kedves Olvasók, Hívők, EASZ tagok!Az az örömteli megtiszteltetés jutott osztályrészünkül, hogy bejelentsük: az EASZ angliai és skóciai műhelyeiben lázas munka vette kezdetét. Külhoni ügynökeink (Bull úr és jómagam) az EASZ Alapító Okiratának angol fordításán…..
Agent V nyilatkozata:  Tudom... Semmi nem lehet fontosabb, mint az EASZ magasztos celjainak teljes erombol torteno tamogatasa, most megis azt kell mondanom, gyenge vagyok ahhoz, hogy e sulyos oraban atvegyem a vezetest. Maganeleti problaim, tobbekkozt sulyos hasmenesemnek (es a Malacom…..
File No.: EASZ8 LON 12/11/09A "karalabe" akcio londoni kivitelezesevel gondjaink lesznek. A lononi zoldsegesek pultjain ugyanis az osszes zoldsegek es gyumolcsok elore be vannak csomagolva es foliazva, kerem az akciot az itteni korulmenyekhez igazitani.Szamitasokat vegeztem, es minden…..