Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jasamta

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
Jasamta 2010.02.05 14:40:49
Jó reggelt Mindenkinek!
Április 11-én az emberek nem a valakire (Fideszre) fognak szavazni, hanem valaki ellen (MSZP)! Nálunk mindig valaki ellen kell véleményt nyilvánítani. Jelen helyzetben OV-nek semmit sem kell igérnie, nem kell programmal előállnia, győzelme kőbe van vésve. Csak majd a mértékén lesz a hangsúly. A cigány szomszédság, cigánybűnözés fenyegető árnyékéban élő emberek pedig bizony bizony a jobbikhoz fogják tenni az x-et, mert úgy gondolják, hogy ők azok akiktől jelenleg a cigányok leginkább félnek! Ez csak egy kis vonalka a jobbik ixéhez, de a környékünkön ez a vonalka egyre jobban vastagodik.
Szomorú vagyok, hogy az MSZP ennyire elrontotta a renoméját az elmúlt időszakban. A Gy. F. lemondása utáni időszak (válság) a bizonyíték rá, hogy lehetett volna ezt jól is csinálni, csak miért nem tették, azt nem értem! Egy öszödi beszéd után hozzá lehetett volna nyúlni sok olyan feladathoz, amire szükség lett volna, de csak csapkodtak maguk körül mint fuldokló a vízben. Kár, nagy kár!
Az egyik kommentelő azt írja, hogy az autópálya a korrupció, pénzlenyúlások melegágya: valóban! De magasról sz*k rá, mert az autópálya révén nekem majd nem fog kelleni 3,5 - 4 óra alatt Bp-re érnem, hanem elég lesz 2 óra. És ez nem semmi! Annak idején egyébként a baranyai fideszesek nem szavazták meg az építést: B. E. azt mondta, hogy rosz gombot nyomot meg, K.Z. pedig azért nem szavazott rá, mert nagyon sokba fog kerülni, meg egyébként is, úgysem fog megépülni! Szép! Kíváncsi leszek majd rá, vajon a megépült pályát használni fogják-e?