Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drkgyqc9tk

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán és BarrosoForrás: hirhatter.huKOMMENTÁRHa az EU a végsőkig elmegy Magyarországgal szemben, tevékenyen részt vállal az ország gazdasági összeomlásában, és ezzel végső soron az európai politikai kultúra alapjait kérdőjelezi meg és tovább rombolja az egyébként sem…..
drkgyqc9tk 2012.01.05 22:51:54
@Hörcher Ferenc:
Kedves Uram!
Túl sok dologról beszélhetnénk, de én most jöttem az uszodából, picit elfáradtam sajnos. Azért egy példát említek: a végtörlesztés. Azt hiszem, ott már nem nagyon lehet jogállamról beszélni, ahol A kölcsönkér B-től 20 M Ft-ot, majd az állam két év után úgy dönt, hogy A-nak csak 17 M Ft-ot kell visszaadnia B-nek, mert csak..
persze ha lenne alkotmánybíróság, akkor az erre azt mondaná, hogy ilyet itt nem lehet gyerekek, ez még egy banánköztársaság alkotmányossági rostáján is fennakadna, de hát itt már sajnos ilyen testület érdemben nem működik. Helyette marad a PR, hogy szemét bank, megérdemli.
drkgyqc9tk 2012.01.05 22:59:55
@Hörcher Ferenc:
Tényleg? Pedig elég sokat reklámozták, hogy 250-es euró stb. mellett ki lehet szállni a lakáshitelből. Na ilyenkor pont az történik, hogy a szemét bank nem kapja vissza a kölcsönadott tőkét. Nem a kamatot bukja csak, hanem egy-két millióval bent is ragad. Ön örülne, ha a kölcsönt az adósa nem adná meg, mert OV azt mondta? Az jogállam?
drkgyqc9tk 2012.01.05 23:05:16
@henrik_:
Jó éjt!
  Nagy igazság ez, Majtényi úr, s hálából adok én is egyet cserébe: sokkal jobb tüntetéseken hazugságokat ordibálni a mikrofonba, mint megdögleni egy polgárháborúban. (Bayer Zsolt, ma)        Ceausescu kutyái voltak ilyen magabiztosak 89-ben.…..
M. Schumacher a verseny után közvetlenül úgy nyilatkozott Alonso előzésről (49. kör), hogy versenyzőként megérti és elfogadja a csapatutasítást, hiszen a versenyzők oldaláról a világbajnokság a fontos, és ha az év végén hiányozna a bajnokságban ez az 5 pont, akkor mindenki…..
drkgyqc9tk 2010.07.26 10:03:05
@archangel:
Értem én, de számomora az még gusztustalanabb, amikor a dolgot "korrekt" módon leplezik. Én olyankor sokkal inkább úgy érzem, hogy átbxxxható baromnak néznek. Hiszen bárhogyan teszik, mindig tudjuk, mi történt. Ebben az olvasatban a szabályokhoz való idomulás hiánya a Ferraritól nekem még talán elfogadhatóbb is, hiszen legalább voltak olyan tökösek, hogy köptek egy nagyot a sumákolásra. Még jobb lett volna, ha azt mondják Massa fülére, hogy engedd el te szemét, mert csak ő lehet VB, téhed meg kirúgunk, ha nem engedelmeskedsz. Na akkor tényleg úgy éreztem volna, hogy nem néznek hülyének, és elég tökösek leszxxni egy képtelen szabályt. (Amúgy sajnálom Massát, és kár, hogy létezik csapatutasítás, de ez ellen nem harcolhatunk úgy, hogy elvárjuk, hogy csak a látszatot tartsák fenn.)
Volt anno a Fidesznek egy olyan szövege, hogy bizony "ne a Zemberekkel fizettesék meg" a válság, a korrupció, tetszés szerint beilleszthető bármit. Nos, a Fidesz utóbbi időben elkövetett kommunikációjára ma Kósa úr tette fel pontot. Államcsődöt vízionál a drága, az…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..