Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zuleyman

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Caplatunk fel nedvesen tocsogó papucsban az alsóörsi kemping strandjáról, éppen azt beszélgetjük, hogy az előrejelzésekre rácáfolva milyen rohadtul jó idő van. Aztán tőlünk jobbra, a gyep közepén nagy csődület egy Yaris körül, mellette egy szőke hölgy enyhén hisztérikus…..
Zuleyman 2011.08.08 07:55:35
Néhányan arra szeretnének kilyukadni, hogy sajnáljuk le a hölgyet, nem tehet róla, stb.
Ha az lett volna a szitu, hogy szép nyugodt tempóban, mondjuk olyan helyen ment volna a hölgy, AHOL NEM LÁTJA a közlekedési akadályt, akkor én is képes lennék lesajnálni, de a képek alapján hajlamos vagyok azt feltételezni, hogy egy lebetonozott aknafedő arrébb tolásához eléggé nagy tempó kell, aki tanult fizikát, az tudja, és ilyen esetben akár képes vagyok azt gondolni, hogy mi van, ha eléjerohan egy kisgyerek, aki csak a FÜVÖN szeretett volna labdázni, ahol bizony a hölgy tutira megcsúszott volna, és meglett volna a baj, és magyarázkodás. És bizony nem egy kategória azzal, mikor valaki esőben belemegy egy irdatlan nagy kátyúba, mivel ott az úton haladunk, én önhibánkon kívűl következik be a baleset, holott ez meg nemtörődömségből, meg igazából elképzelni sem tudom, hogy mi okból kifolyólag történt? Vannak dolgok, amiket nem lehet összehasonlítani!

Második nagy észrevételem, hogy az ország nem azért tart, ahol tart, mert mindenki kineveti a hülyéket (ilyet külföldön is csinálnak mindenhol), hanem azért, hogy ha valaki, könnyen lesajnálható ember elvégez valami butaságot, akkor pár ember "csakazértis!" megvédi/megvédené, nehogy a többieknek legyen igaza.

Egy szó, mint száz, olyan távolságba eltolni egy aknafedőt díjnyertes teljesítmény, legyen az bármilyen autó, szerintem még egy Merci G sem tudná helyből elhúzni :D és ismétlem magam, hogy mi lett volna, ha kisgyerek labdázik a haverjával, akkor a hölgy már rég csücsiben lenne (gyengébbek kedvéért börtön), mivel az a terület nem áthajtásra való, legfeljebb ha autókról van szó, akkor is maximum leparkolni lehet használni, és olyankor is csökkentett tempóban.

Tudom, mindjárt jön a sok okoskodó, hogy ha úgy tartotta kedve, nyugodtan száguldozhat valaki egy KEMPING helységben, valamit nem lehet megmagyarázni, inkább hallgassuk meg a tényeket