Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grasswulf

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..
grasswulf 2007.08.07 16:40:23
Hi mindenki!

Kaptam egy ilyen levelet, privát. Szerintem mindenki vonja le maga a következtetéseit.

Az egyetlen beírásomat, ami a levelet kiváltotta, lejebb beraktam, hogy ne kelljen keresni.

A levél:
Lichtenstein Lajos hide details 12:12 (4 hours ago)
reply-to Lichtenstein Lajos
to grasswulf 12:12
subject
Re: A magzattal is akart fizettetni a balatoni panziós

Te normális vagy? Én nem akartam fizetni plusz szállásért? Miután több százezer forintot otthagytam Olaszországban? Gondolkodjál már

A komment:
"A történet valójában úgy szól, hogy jöttünk haza Olaszországból és gondoltuk nem költünk többet szállásra, besunnyogunk a hugomékhoz éjszakára, hátha nem veszi a észre a tulaj. De észrevette és pénzt kért érte, ezen annyira felháborodtunk, hogy kitaláltuk ezt a magzatos mesét.
Mert ugye:
Hazafelé az út Olaszországból nem tíz perc, felhívom a húgomat, hogy keressen szállást a környékükön, mert találkozni szeretnék vele. Vagy beszélje meg a házinénivel az ottalvást.
Ilyet én is csináltam (többen aludtunk egy szobában, mint amennyiért fizettünk), amikor csóró fiatal voltam, viszont amikor észrevette a tulaj, akkor futottunk mint a nyulak. Ez benne van a pakliban. Ha valaki Olaszországba jár nyaralni, akkor itthon miért akar sóherkodni? Örüljetek neki, hogy nem hívta ki a rendőrséget.
Ráadásul milyen család vagytok ti, hogy rátörtök a testvéredre, kitúrjátok őket az ágyból, hogy feküdjenek a földön. Nekik nem telik Olaszra, nektek igen és kínos helyzetbe hozzátok őket a szálláson?
Ezt én mondom, aki GYŰLÖLI a balatoni házinéniket és lángososokat és már többet elástam a badacsonyi elhagyott kőfejtőben.
Ez tipikusan az a helyzet, amikor a bunkó sír amiért visszabunkóznak neki. Lehet hogy megkeresem ezt a panziót az interneten és írok nekik, hogy jelentsenek fel titeket. Mert ti nagyságrendekkel nagyobb bunkók vagytok, mint ők."
Patetikusan mondhatnánk, hogy már egy ilyenért megérte visszahozni a kommentálást a Homárra. (Az úgynevezett vadhajtásokkal együtt, amikre szekeresimrei keménységgel próbálunk lecsapni.) Múlt hét pénteken posztolta be jackyll Laci levelét, amiben olvasónk elpanaszolta, hogy két…..