Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dembala

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Elkészült a billentyűzet új verziója!   Az előző verzió visszajelzéseiből levontam a konkluziót, átgondoltam, hogy lehetne még jobb ez a billentyűzet, és elkészítettem a 2.0-ás verziót. A 2.0-ás verzió tartalmazza a gyári fekvő billentyűzetet, és egy nagy méretű…..
dembala 2010.04.14 16:32:30
@Muveszur: Koszi. igy mar felment. Nekem az elso verzio nagyon tetszett. Ez azonban nem annyira. Kizarolag epito jelleggel ezek a megjegyzeseim:
- Also sor nagyon jpeg-es, tul van tomoritve a kep, homalyos, artifactos. A jobb szelen egy zold csik is van.
- Az AB folyamatosan vilagit akkor is ha kikapcsolom vele a predictivet. HU pred nincs benne ugye?
- Fektetve ott van alatta a tobbi dolog, foleg a jobb fent a send zavaro, konnyu veletlenul megnyomni.

Az IPHONE-os sokkal profibb megjelnesu, ott csak azt nem ertettem, hogy miert mindig csupa nagy betus a bill, akkor is ha kicsivel irok. Vagy annak igy kell lennie?

Amugy nagyraertekelem amit csinalsz, mar igy is allati jo, hogy tudunk allitva is irni. Csak igy tovabb! Udv.
 Végre elkészült és letölthető az új billentyűzet!   Hosszú, kb két hetes munka után végre elkészítettem a gyárival szinte teljesen azonos billentyűzetet a DayHand Input programhoz, így végre az összes külföldi firmwaren tudunk magyar karaktereket gépelni nagyon…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Szignózás Ezt a posztomat azoknak szánom, akik még csak most ismerkednek a Symbian rendszerrel. A szignózás egy biztonsági „intézkedés” a Symbian rendszer megalkotóitól. A szignó egy biztonsági tanusítvány, amit csak a biztonságos programok kaphatnak meg.  A Symbian…..
 Elkészítettem a Mr Milk által készített billentyűzetek magyar kiosztását   A DayHand Input alkalmazás rengeteg lehetőséget nyújt számunkra, hogy a gyári billentyűzetünk helyett egy egészen mást használjuk. Gyakorlatilag a lehetőségek határtalanok, szinte bármilyen…..
Egyedi widgetek kérésre   PhoneTorch gyorsindító szabi113 kérésére, és Sygic gyorsindító widget Pityesz kérésére Különböző stílusú PhoneTorch, illetve Sygic gyorsindító widget   Sygic widget…..