Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szikveez

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki keres, talál...A minap fogyasztottam el a képen látható pudingot és nem tudtam miért, de nagyon ízlett. Mikor megnéztem az "ízesítését" akkor jöttem rá, hogy miért! :) Mmm, nyami :) Skulo..
Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk: a világ legokosabb embere menekül, nyomában a második legokosabb, a sokkal hülyébbek meg mind csatlakoznak valahol, és Utah felé igy ekeznek (kiváve Héjvájört, aki erről nem tud semmit, és piros sisakkal a fején kerekezik valahol a pusztában). Egy…..
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..
Miklós szereti a kalandokat, ezért fapadossal repült Belgiumba. A Wizzair a visszaút előtt ezúttal nem gépet, hanem repteret cserélt alatta: 2007. 06. 11-én Belgiumba utaztam a Wizz Air W6 221-es járatával. A gép időben felszállt, és időben meg is érkezett Charleroi reptérre. Két…..