Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NeverWinter

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az A6-osból kialakított sportkombi a nagy számok autója: erősebb és nehezebb, mint bármelyik vetélytársa, és ez látszik is rajta.             Az Audi tervezői az A6 Avant…..
És igen...Visszajöttem tesztelni ujra...Első alanyom ez a gyönyörű Peugeot RCZ 2010-es modell.Az RCZ az egyik legjobb dolog, ami a Peugeot-val az utóbbi években történt.Az RCZ, ha úgy vesszük, nagyon jó kis autó.Ezzel az autóval bárhol megjelenhetünk.Némelyek szerint ez egy női…..
Oké, mindenki itt van? Tudom, hogy mostanára már csak páran maradtak, tavaly is így volt, a végére a keménymag, és egy jót nevettünk az egészen. Mert valójában erről van szó, még ha eddig biztosan akadtak olyanok, akik egy én nem csinálok hülyét magamból felkiáltással…..
NeverWinter 2010.12.12 02:36:11
Fárasztó volt, tudjuk, de még nincs vége. Két komoly ajándékunk még gazdára vár, ráadásul mindkettő elektronikai cucc. Az autohifiakcio.hu nem tudott ellenálni a Hiéna csábításának, így itt van ez a jó kis Clarion CZ200EG fejegység.Clarion CZ200EGCD/MP3/WMA/USB lejátszó USB…..
NeverWinter 2010.12.12 02:12:10
A Mégane II formáján lehet, és érdemes is vitatkozni, de az kétségtelen, hogy a bátorság elismerésre méltó. Szubjektíve nekem a Mégane II formavilága kicsit sok.Felismerhető benne az eredeti Mégane, de valahogy pont annyit nyújtottak rajta, hogy a legszélsőségesebb elemek, az…..
World Racing 2 addons Chrysler 300C 2010.02.13 21:43:00
A 300C titka, hogy limuzinsága ellenére valójában hotrod. A kasztni szélére kitolt, szélesített sárvédőívekkel borított 18 collos kerekeknek és a rövid első és hátsó túlnyúlásnak…..