Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kriszosz

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok menő program van mobilra, de általában a nyelvvel kapcsolatos alkalmazások hoznak engem a leginkább lázba. Van például egy app, ami az iPhone kameráját használva egyszerűen lefordítja az előttünk látható idegen nyelvű szöveget: célzunk az optikával, és a kijelzőn már a…..
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
A nagy, jellemzően közjogi méltóságoknak kijáró, temetések legalább annyi embert mozdítanak meg világszerte, mint ugyanezen emberek esküvői. Morbid vagy sem, de mindenképpen remek alkalom ez minden autóbuzi számára, hogy újfent képbe kerüljön a pompakocsi-piacot illetően. Mik a…..
  2010 télutóján sem áll jobban a Fidesz a német nyelvű sajtóban, mint bármikor a korábbi választások előtt. A napokban sorra jelennek meg a Bajnai Gordont avagy Bokros Lajost dicsérő cikkek a Handelsblatt című német gazdasági lapban, valamint a jobboldali Die Presse és…..