Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a tengely

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömszex: mikor pusztán és elsősorban élvezetből csináljuk. Vajon 10-ből hány alkalommal érezzük, hogy igazán jó, és hányszor, hogy kényszeredett? Hogy már eleve nincs kedvünk hozzá, hogy sehogy sem sikerül ellazulnunk, hogy a partnerrel nem tudunk egy hullámhosszra…..
Blogdémon, Petike, köszi a főcímlapot!  Döntsön a Piac! / Milo Minderbinder, amerikai közgazdász, 1944./ Azért  szeretnék most már amerikai lenni, mert az amerikai nép nem ilyen geci aljas, mint a magyar. Az amerikainépnek joga van megvédenie nemzeti érdekeit , az…..
a tengely 2010.04.21 20:45:25
@Imádom Vagin prof. lányát: Nagyanyamnak errol teljesen mas volt a velemenye...
a tengely 2010.04.21 21:22:33
@radairosseb:
25 eve neked meg szalonna lehetett a jeled a kisszekrenyeden. En meg mar akkor is KISZ titkarkent, kokardaban es Modern Talking kituzoben unnepeltem Marcius 15-et. Kipirult arcomon erezve a valtozasok szelet. Csak akkor meg nem direkt mellbimboba kellett tuzni a trikolort a faszmagyarok miatt.

@Imádom Vagin prof. lányát:
ugyan mar, melyik igaz magyar nagyapjanak nincsen megorzott labkorom gyujtemenye a honfitarsaitol. Csak a tied emlekszik ra, az enyem meg alzheimeres.
a tengely 2010.04.21 22:55:21
@radairosseb: lol, no latod, ez tetszett. nem kene neked mar aludni?
w Viszlát, és kösz a halakat 2010.02.23 10:30:00
Érdemes akkor lelépni, amikor még maradt valaki, aki marasztalna. Bajnai Gordonnak ez sikerült, hogy belőle volna igény többre, az látszott már akkor, amikor sokadszorra és egyértelműen közölte, hogy nincs továbbmenet. Hiszen már az is azért történt, mert minden reggel vinnyogó…..
Klasszikus magyar mentalitással tojták le a fogyasztókat az alant következő, botrányos kajaügyben. A főszereplők a SPÉKÓ, a United Food és a lisztérzékeny fogyasztók. A SPÉKÓ (Speciális Ételek Konyhája) orosházi cég és glutén- tej- és tojásmentes meleg ebédek…..